επικαιρότητα

Ανακοίνωση προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας από τη Νέα Αγορά έως την περιοχή του ΚόβαΜε αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου Ρόδου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020, με εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στο χώρο της Θαλασσινής πύλης, με ώρα έναρξης την 9 πρωινή, ανακοινώνονται τα κάτωθι:
 • Οι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, μηχανών και ταξί που βρίσκονται έξω από τη Θαλασσινή Πύλη, θα κλείσουν από το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, ώστε μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι να μην μπορούν να σταθμεύσουν.
 • Από τις 00 η ώρα της Κυριακής θα απαγορευτεί η κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων στους δρόμους από τα φανάρια στη Νέα Αγορά έως και τα φανάρια στου ΚΟΒΑ.

Για να μπορέσουν να εξασφαλιστούν οι ασφαλείς συνθήκες κυκλοφορίας για τους χρήστες του λοιπού οδικού δικτύου, θα γίνουν οι παρακάτω ρυθμίσεις:
 • Κλείσιμο της 7ης Μαρτίου στο ύψος της οδού Γαλλίας και διοχέτευση των οχημάτων προς την πλατεία Κύπρου.
 • Κλείσιμο της δεξιάς στροφής των οχημάτων προς το Νεώριο στα φανάρια της πλατείας Χριστοφόρου Πατριάρχου Αλεξανδρείας (Νέα Αγορά), καθώς και των ταξί που σταθμεύουν εκεί.
 • Οχήματα σταθμευμένα στο παρκινγκ γύρω από το Νεώριο, θα υποχρεώνονται μόνο σε δεξιά στροφή προς το Δημαρχείο.
 • Υποχρεωτική πορεία αριστερά σε όσα οχήματα εξέρχονται της παλιάς πόλης από την πλατεία Σύμης.
 • Υποχρεωτική πορεία αριστερά σε όσα οχήματα εξέρχονται της παλιάς πόλης από την πύλη Αρνάλδου.
 • Υποχρεωτική πορεία δεξιά σε όσα οχήματα εξέρχονται της παλιάς πόλης από την πύλη της Παναγίας.
 • Υποχρεωτική πορεία αριστερά σε όσα οχήματα εξέρχονται από το τουριστικό λιμάνι.
 • Υποχρεωτική πορεία δεξιά σε όσα οχήματα εξέρχονται της παλιάς πόλης από την πύλη Ακαντιάς. Να απαγορευθεί το πέρασμα απέναντι στην παραλιακή λωρίδα της οδού Σαχτούρη.
 • Κλείσιμο κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αυστραλίας στα φανάρια του ΚΟΒΑ και διοχέτευση της κυκλοφορίας στην οδό Βύρωνος.

Τα ανωτέρω θα ισχύσουν έως τις 15:00 της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2020.

12vima

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΡΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΝΙΣΗ ΜΑΣ .ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ .Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΡΑΒΕΝΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ .ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΣΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΗΠΤΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΖΙΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ .ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΜΙΛΑΩ .ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ .ΑΣ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ .ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ .ΘΑ ΣΥΒΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ .

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά