ροή ειδήσεων

Αδιανόητη γκάφα των Μενδώνη και Παναγιωταρέα στο Καστελόριζο, ‘βούλιαξε’ το νησί από τα γέλια!

 

Πραγματικά βούλιαξε το νησί από τα γέλια των παρευρισκομένων!


Ένα ευχάριστο διάλειμμα μέσα στην κατήφεια των ημερών αναφορικά με την τουρκική προκλητικότητα στο ακριτικό Καστελλόριζο, έγινε νωρίτερα σήμερα. Πρωταγωνίστησαν η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και η ειδική σύμβουλος υπουργείου πολιτισμού Άννα Παναγιωταρέα, αλλά και άθελά του ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος!

Συγκεκριμένα, χθες ήταν η μεγάλη εκδήλωση των δικηγορικών συλλόγων όπου κύριος ομιλητής ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος, όπου όσα ειπώθηκαν ήταν πραγματικά συγκλονιστικά και καταπέλτης για την Τουρκία. Στο νησί όμως βρισκόντουσαν, χωρίς να συμμετέχουν στην εκδήλωση, η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη μαζί με την κυρία Άννα Παναγιωταρέα. Είναι βέβαιον ότι δε συμμετείχαν στην εκδήλωση διότι είχε βγει αυστηρό φιρμάνι από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για όλους τους κυβερνητικούς, να μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους!

Έτσι, παρά το ότι υπήρχαν εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα, ως διακεκριμένοι νομικοί, μιλάμε πραγματικά για την αφρόκρεμα του νομικού κόσμου, δεν υπήρχε ουδείς από την κυβέρνηση.

Σήμερα λοιπόν, όταν οι συμμετέχοντες αποχωρούσαν οδεύοντας για το μικρό αεροδρόμιο, είδαν σε μικρή απόσταση την κυρία Μενδώνη και την κυρία Παναγιωταρέα να ετοιμάζονται να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο ώστε να κατευθυνθούν κι αυτές στο αεροδρόμιο.

Κάποιος λοιπόν ενημέρωσε τις δύο κύριες ότι λίγο πιο πίσω ερχόταν και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Αυτό που ακολούθησε, το βλέπουμε μόνο σε κωμωδίες. Οι δύο κύριες μπήκαν βιαστικά στο αυτοκίνητο με σκοπό να φύγουν γρήγορα για να μην συναντηθούν με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Προφανώς έτρεμαν μην και βγουν καμιά φωτογραφία μαζί τους και γίνει έξαλλος ο Μητσοτάκης.

Στην Βιασύνη τους λοιπόν να αποφύγουν την συνάντηση με τον Παυλόπουλο, ξέχασαν να κλείσουν το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου! Με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φύγει με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ και να ακολουθήσει πραγματικά πάρτι από τους παρευρισκόμενους! Φωνές, σφυρίγματα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, αφού η σκηνή ήταν τόσο κωμική που έκανε ακόμα και επιφανείς δικηγόρους κυριολεκτικά να κράξουν!

Ήταν όντως ένα ευχάριστο διάλειμμα για το ακριτικό νησί που αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/9/20 06:04

    Ποια είναι η σύζυγος, και ποιος ο σύζυγος.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σαν το δακτύλιο των Αθηνών, μονά ζυγά

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *