ροή ειδήσεων

Εννέα οι μηνύσεις στον γυναικολόγο της Ρόδου – “Με εξέτασε με γυμνά χέρια σαν ερωτική πράξη”



Ακόμη μια μήνυση εις βάρος του καταγγελλόμενου μαιευτήρα γυναικολόγου υποβλήθηκε χθες ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, από μια 36χρονη…

Συνολικά οι γυναίκες που τον καταμήνυσαν είναι πλέον εννέα!

Η δικηγόρος Εύη Αρνιθενού, υπέβαλε χθες τη δεύτερη κατά σειρά μήνυση, σε μια σειρά από υποθέσεις που αφορούν σε καταγγελίες εις βάρος του μηνυόμενου, τις οποίες χειρίζεται μαζί με τον συνάδελφό της Στέλιο Αλεξανδρή.



Η μηνύτρια υποστηρίζει ότι στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου του 2019 επισκέφθηκε το νοσηλευτικό ίδρυμα για να κάνει τεστ ΠΑΠ. Επειδή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να επισκεφθεί εξωτερικό ιδιώτη ιατρό, έκλεισε ραντεβού εκεί, ενώ ο γιατρός που ανέλαβε την εξέτασή της ήταν ο μηνυόμενος.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η γυναίκα, όταν μπήκε στο γραφείο του ήταν ευγενικός, τον χαιρέτησε και του θύμισε ότι είχε ξαναπάει παλαιότερα με την αδερφή της.
Υποστηρίζει ότι της απάντησε ως εξής: «Α ναι, τι κάνεις κούκλα μου, τι κάνει η αδερφή σου;». Σύμφωνα με την γυναίκα, ο γιατρός πήγε προς το μέρος της, την αγκάλιασε και της έδωσε ένα αισθησιακό φιλί στο λαιμό! Η γυναίκα περιγράφει πως «πάγωσε», πως δεν μπόρεσε να αντιδράσει και πως τον κοίταξε περίεργα γιατί την σόκαρε η κίνησή του αυτή.



Όταν κάθισε στη γυναικολογική καρέκλα, όπως υποστηρίζει, ο ιατρός έκανε ανάρμοστο και σεξιστικό σχόλιο και συγκεκριμένα της ψέλλισε με αισθησιακό ύφος «και εσύ και η αδερφή σου κούκλες είστε από κάτω…»!

Αφού τελείωσε η εξέταση, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, της είπε να της κάνει και έναν κολπικό έλεγχο και υποστηρίζει ότι δεν χρησιμοποίησε την κολπική κεφαλή. Χωρίς να φορέσει γάντια την εξέτασε με το γυμνό του χέρι κάνοντας γρήγορες αισθησιακές κινήσεις οι οποίες, όπως υποστηρίζει, παρέπεμπαν σε ερωτική πράξη και όχι σε ιατρική εξέταση.

Η μηνύτρια περιγράφει πως αντέδρασε και ότι ο μηνυόμενος έκανε μια κίνηση να της δώσει το εσώρουχο της και να την βοηθήσει να το φορέσει και ότι εκείνη του απάντησε όχι, το τράβηξε και έφυγε νευριασμένη.


«Ένιωσα αηδία μετά την εξέταση, ένιωσα ότι πραγματικά με βίασαν τόσο σωματικά όσο κυρίως ψυχικά. Έκανα πάνω από έξι μήνες να το ξεπεράσω και αδυνατούσα να έρθω σε ερωτική επαφή με το σύντροφό μου για δύο ολόκληρους μήνες» τόνισε, λέγοντας πως σκεφτόταν να τον καταγγείλει αλλά φοβόταν και δεν είχε την οικονομική δύναμη να πληρώνει δικηγόρους και δίκες. Επίσης, όπως περιγράφει, φοβόταν ότι κανείς δεν θα την πιστέψει και δεν ήξερε πώς θα μπορούσε να το αποδείξει.

Οταν έμαθε για τις μηνύσεις που υποβλήθηκαν εις βάρος του, όπως περιγράφει, περίμενε «να έρθει αυτή η στιγμή για να νιώσει και εκείνος την ντροπή που ένιωθα και εγώ τόσους μήνες στη ψυχή και το σώμα μου από τις ασελγείς πράξεις που διέπραξε εις βάρος μου, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως ιατρός-γυναικολόγος» και «πιστεύοντας πάντοτε ότι καμία δεν θα βρει τη δύναμη να τον καταγγείλει»….

«Γιατί μόνο αν αποδοθεί δικαιοσύνη και αντιληφθούν όσοι διαπράττουν αυτές τις αξιόποινες πράξεις ότι οι γυναίκες δεν φοβόμαστε και έχουμε φωνή, τότε μόνο αυτά τα φαινόμενα θα εξαλειφθούν».
newsit.gr
Πηγή: dimokratiki

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/10/20 17:21

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΒΙΑΣΜΟ????ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΡΩΤΗ ΑΛΒΑΝΟΜΟΛΔΑΒΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΚΟ!!ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΜΙΣΗ ΡΟΔΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ....ΒΙΑΣΜΟ!!Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ!!Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/20 19:43

      Το έγκλημα(βιασμός) είναι διαρκές! Και εσύ που υποστηρίζεις τι είσαι?
      Συγγενικό, φιλικό ή από τον επαγγελματικό χώρο?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/10/20 20:04

      Και εσύ τι είσαι;Μήπως εξέταζε και εσένα και σου άρεσε;Ευνουχισμό θέλει ο καραγκιόζης που τον υποστηρίζεις κιόλας.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/10/20 00:48


    Λοιπόν όπως και εγώ όπως και πολλές άλλες γνωστές μου ( όταν άρχισα να μιλάω ανοιχτά βρέθηκαν αρκετές ) είμαστε θύματα του συγκεκριμένου. Είναι λεπτό το ζήτημα όταν δεν έχεις μάρτυρα φοβάσαι να μιλήσεις ! Όταν δεν έχεις λεφτά ( προφανώς για να πας στο νοσοκομείο για τεστ ) φοβάσαι να μπλέξεις ! Όταν είσαι παντρεμένη και με οικογένεια φοβάσαι να το μάθουν οι δικοι σου ! Όταν είσαι εκείνη την στιγμή και το ζεις παθαίνεις σοκ δεν αντιλαμβάνεσαι ότι όντως ο γιατρός σου κάνει τέτοια πράγματα ! Δεν κανείς τίποτα εκείνη την ώρα μένεις κάγκελο ! Πολλοί έξυπνοι μιλάτε χωρίς να το έχετε ζησει για να καταλάβετε πως είναι και γιατί δεν μιλήσαμε νωρίτερα! Κάποιες έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα ύστερα από αυτά και ακόμη δεν το έχουν ξεπεράσει. Εγώ ήμουν από τις τυχερές που το πέρασα εύκολα το σοκ και άρχισα να μιλάω . Εγώ προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να βγάλω χρήματα ούτε αποσκοπώ τίποτα! μόνο να σταματήσει αυτό το κάθαρμα να πληγώνει καρδιές ! Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό το γνώριζε χρόνια τώρα ότι είναι σεξομανής και όλος ο περίγυρος του . Μην κρυβόμαστε τώρα ! Σίγουρα σε κάποιες δεν θα έκανε κάτι και σίγουρα και κάποιες θα τους άρεσε όπως έχω ακούσει και πήγαιναν να τον βρουν εσκεμμένα. Οι περισσότερες όμως γυναίκες πήγαιναν καθαρά για ιατρικούς λόγους και αυτός εκμεταλλεύτηκε από έφηβες μέχρι γιαγιάδες. Ας το σκεφτόταν νωρίτερα να μην έκανε ότι έκανε αφού έχει οικογένεια . Ντροπή του και ντροπή σε όσους γνώριζαν και δεν έκαναν τίποτα! Και μην ξανά ακούσω να λέτε γιατί τώρα μιλάνε όλες και όχι πριν! Γιατί τώρα βρήκαν θάρρος η μια πίσω από την άλλην! Έτσι πάνε αυτά ! Δεν βγαίνεις εύκολα να μιλήσεις ανοιχτά . Δεν θέλουν όλες να εκμεταλλευτούν το θέμα για λεφτά πάρτε το χαμπάρι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/20 11:05

      Πες τα,γιατί μερικοί ηλίθιοι νομίζουν ότι είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Έχει και πολλούς μισογύνηδες που έχουν ξεχάσει την έννοια του ανδρισμού.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/10/20 06:58

    Όλοι στο νοσοκομείο γνώριζαν πως εξέταζε ο συγκεκριμένος γιατρός.Δεν ήταν λίγες οι φορές που γυναίκες ανέβαιναν στην μαιευτική κ έκαναν παράπονα στην προϊσταμένη της κλινικής κλαίγοντας( περιέγραφαν πως τις εξετασε ο γιατρός)Και άλλες τόσες που σύζυγοι η σύντροφοι των γυναικών αυτών όταν τους ενημέρωναν οι γυναίκες για την εξέταση πήγαιναν στο νοσοκομείο κ τον έπιαναν στο ξύλο!!Γιατί ο γυναικολόγος δεν μήνυσε τότε κάποιον για ξυλοδαρμό?Οτι είναι οικογενειάρχης κ καλός γυναικολόγος δεν σημαίνει ότι είναι κ αθώος..Όλοι όσοι ήξεραν στο νοσοκομείο κ δεν έκαναν κάτι να τον σταματήσουν πρέπει να τιμωρηθούν!!!Διοικητες ,διευθυντές ,προϊστάμενες, μαίες...Κ όσο γιατί όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν το έκανε σε όλες δεν θέλει κ πολύ μυαλό!!! Όποια ήταν στα γούστα του ορμούσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/20 10:12

      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΕΡΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΕΙΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ...ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/10/20 11:08

      Σίγουρα θα είναι λάτρης της κτηνοβασίας αφού έβλεπε τις γυναίκες για ζώα.Ευνουχισμό στα γρήγορα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *