επικαιρότητα

Καταστήματα σε Ρόδο, Ντουμπάι και Τελ Αβίβ ανοίγει η ελληνική Hans & GretelΗ εταιρεία Hans & Gretel σημείωσε αλματώδη ανάπτυξη και σε λιγότερο από ένα χρόνο δημιούργησε 10 νέα καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Μέσα στη χρονιά 2020, προγραμματίζεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα επόμενα δύο καταστήματα, στο Tel Aviv και στο Dubai.

Για την επόμενη χρονιά προγραμματίζουμε να λειτουργήσουν: 1 κατάστημα στη Ρόδο, 3 καταστήματα στη Σαουδική Αραβία & 1 κατάστημα στην Αίγυπτο (Κάιρο).

Οπως αναφέρει η εταιρεία, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο εννεάμηνο μας έχει φέρει αντιμέτωπους με μια πτώση της επισκεψιμότητας και του τζίρου στα καταστήματά μας, ωστόσο η διοικητική ομάδα της εταιρείας Hans & Gretel ακολουθεί μια στρατηγική σε επίπεδο μάρκετινγκ, ώστε να ενισχυθεί η επισκεψιμότητα, με στόχο να ξεπεραστεί η πρόκληση της φετινής χρονιάς. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η υγιεινή των πελατών και του προσωπικού μας, οπότε ακολουθούμε όλους τους κανόνες υγιεινής στους χώρους μας.

Αδιαμφισβήτητα η ανάπτυξη του δικτύου franchise συμβάλλει στην ενίσχυση του brand καθώς και στην ενδυνάμωση της εταιρείας μας, οπότε συνεχίζουμε τις επαφές σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο, διερευνώντας τις ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων καταστημάτων.

Το επενδυτικό μας πλάνο για την επόμενη πενταετία προβλέπει τη συνολική λειτουργία 100 καταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό».

Δίκτυο καταστημάτων: Αθήνα κέντρο (Μοναστηράκι), Μαρούσι (Golden Hall), Σπάτα (Smart Park), Πειραιάς, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο), Λάρισα, Κύπρο (Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πρωταρά) Γερμανία (Ντίσελντορφ) & Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο).

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

αναζήτηση στον ιστό

S M S

Αναγνώστης: Έχει γίνει καμια μελέτη για ποιον λόγο 90%+ των οδηγών δεν ξέρουν ή αδιαφορούν για το πώς να πάρουν σωστά μια απλή αριστερή στροφή σε διασταύρωση στη Ρόδο;

M M S

M M S