ροή ειδήσεων

Υποστυλώσεις στα ετοιμόρροπα κτίσματα της Ρόδου



Στην καταγραφή και αποτύπωση των ετοιμόρροπων κτισμάτων στη Ρόδο, προχωρά -βάσει εγκυκλίου του υπουργείου Περιβάλλοντος- συνεργείο μηχανικών του Τεχνικού Επιμελητηρίου.


Μετά την καταγραφή θα γίνουν παρεμβάσεις υποστύλωσης, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι.
«Το θέμα είναι περίπλοκο» δήλωσε χθες ο αντιδήμαρχος Στέφανος Δράκος, τονίζοντας ότι, «πολλά ακίνητα ανήκουν σε ιδιώτες ή έχουν μπερδεμένο ιδιοκτησιακό καθεστώς.»

«Είμαστε υποχρεωμένοι κυρίως για την ασφάλεια του κοινού, να προβούμε σε ενέργειες υποστύλωσης όλων αυτών των κατασκευών, έτσι ώστε να μην υπάρχει φόβος για την δημόσια ασφάλεια. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, που έχει να κάνει με την αντιστήριξη – υποστύλωση των συγκεκριμένων κτηρίων και αναλαμβάνει ο Δήμος Ρόδου, μέσω της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής Πόλης, να το προχωρήσει«, πρόσθεσε.

ερτ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε μαζί μας

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *