ροή ειδήσεων

Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα αποκτά το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου



Στην ίδρυση και λειτουργία Ακτινοθεραπευτικού τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου προχωρά η κυβέρνηση.


«Ιδιαιτέρως ενθαρρυντική» χαρακτήρισε την απόφαση, μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, ο Δωδεκανήσιος βουλευτής Βασίλης Υηψλάντης, προσθέτοντας πως «τις δύσκολες αυτές ώρες αντιμετώπισης των σοβαρών παρενεργειών της πανδημίας υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για την κυβέρνηση να προχωρήσει στην υλοποίηση μεγάλων αναγκών της Δωδεκανήσου».

Σε τηλεδιάσκεψη του υφυπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, του γ.γ. Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Γιώργου Στεργίου, με τη συμμετοχή και του Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ», ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης επανέλαβε το αίτημα, που έχει πολλές φορές διατυπώσει -και στην περσινή σύσκεψη για τα θέματα υγείας της Δωδεκανήσου στο υπουργείο Υγείας- για την ανάγκη άμεσης λειτουργίας Ακτινοθεραπευτικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, αλλά και σε υποστήριξη του αιτήματος της Θάλειας Γεωργά για ίδρυση Ρευματολογικής κλινικής.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Υψηλάντης έλαβε τη διαβεβαίωση του υφυπουργού ότι προχωρά άμεσα ο σχεδιασμός και υλοποίηση της Ακτινοθεραπευτικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, με τη χορηγία της υλικοτεχνικής υποδομής από το ίδρυμα Νιάρχος, αλλά και ότι βάζει σε προτεραιότητα το αίτημα της κ. Γεωργά για δημιουργία Ρρευματολογικής κλινικής για τους πάσχοντες από αυτοάνοσα νοσήματα.

ΕΡΤ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *