ροή ειδήσεων

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα (13/1): Αυτοί κερδίζουν, αυτός φεύγει από το reality



Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα (13/1): Η ομαδικότητα και το μοίρασμα τριών κόκκων ρυζιού ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τους «Διάσημους» στο «Survivor 4» το βράδυ της Τρίτης (12/1) με την Ανθή Σαλαγκούδη να ψηφίζεται τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση μετά από ακόμα μία ήττα της ομάδας της.

Προηγήθηκε ένας ανεπανάληπτος τσακωμός γύρω από τη φωτιά με τους «Διάσημους» να τα βάζουν με την Κάτια Ταραμπάνκο γιατί έφαγε λαθραία λίγο ρύζι, ενώ η πείνα και η κακουχία έχει λυγίσει τους παίκτες που φέρνουν μόνο ήττες στον στίβο μάχης του «Survivor 4».

Στους δύο υποψήφιους, Πάνο Καλλίδη και Γιώργο Κοψιδά προστέθηκε και η Ανθή Σαλαγκούδη μετά από μία ψηφοφορία «θρίλερ» στην οποία ψηφίστηκε και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Κάτια πήρε τέσσερις ψήφους, ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη έξι.

Το μοντέλο «κατηγορείται» ότι δεν προάγει με τις πράξεις της και τη συμπεριφορά της την ομαδικότητα, αν και είναι η παίκτρια που έχει φέρει τις πιο πολλές νίκες στην ομάδα των «Διάσημων».

Ο Πάνος Καλλίδης αποκάλυψε ότι ένα βράδυ είδε την Κάτια να τρώει ρύζι, κρυφά από τους συμπαίκτες της.


Η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου – που έχει φέρει ελάχιστες νίκες στην ομάδα της – ήρθε σε σύγκρουση με το μοντέλο στην παραλία των «Διάσημων».

Σε έξαλλη κατάσταση της είπε: «κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα δεν δουλεύουν ομαδικά. Και σιγά σιγά βγαίνουν διάφορα πράγματα.

Εμείς μοιραζόμαστε και τον τελευταίο κόκκο ρύζι». Η Κάτια της απάντησε «μοιράζομαι ό,τι μπορώ να μοιραστώ, τρέχω για την ομάδα» για να της απαντήσει η Ελευθερία «Γιατί εμείς δεν τρέχουμε; Τρέχω κοπέλα μου, ναι.


Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη!».

«Ελευθερία εγώ δεν σε κρίνω. Απλά το vibe που λαμβάνω εδώ από τους συμπαίκτες μου είναι ότι ήρθαν για διακοπές», σχολίασε η Κάτια.

Έξαλλος είναι και ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης, που επιτέθηκε στον Τριαντάφυλλο γιατί τον ψήφισε και είπε στην κάμερα ότι ο τραγουδιστής είναι στην κλίκα της Κάτιας, με Κοψιδά και Αλέξη Παππά.

Ο Αλέξης Παππάς στο συμβούλιο είπε ότι ψήφισε στην προηγούμενη ψηφοφορία τον Πάνο γιατί η απόδοσή του δεν είναι τόσο καλή όσο άλλων παικτών.

«Με στενοχωρεί για τον Γιώργο (Κοψιδά), γιατί δεν έχω καταλάβει το λόγο που τον ψήφισαν» είπε ο Παππάς. Και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η ομάδα ψήφισε τον Γιώργο.

Να σημειωθεί ότι στο χθεσινό αγώνισμα το τελικό σκορ ήταν 10-3 υπέρ των «Μαχητών» με τρεις νίκες από την ομάδα των «Διασήμων», που τις έφεραν οι: Κοψιδάς – Τριαντάφυλλος, Ελευθερία – Άννα Μαρία και Κοψιδάς – Παππάς.

Aλλη μια δύσκολη βραδιά η Τετάρτη (13/1) για τους «Διάσημους» του «Survivor 4» που μετά από σερί χαμένων αγώνων στον στίβο μάχης θα αναγκαστούν να αποχωριστούν έναν από τους παίκτες τους.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση με τους Πάνο Καλλίδη και Γιώργο Κοψιδά να συμπληρώνουν τους τρεις πρώτους παίκτες, που κινδυνεύουν να μην επιστρέψουν απόψε στην παραλία του ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος θα φύγει; Τι λένε τα spoiler;



Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα (13/1): Χαμός στους Διάσημους

Τα πνεύματα είναι τεταμένα στην ομάδα των «Διάσημων» με την Κάτια Ταραμπάνκο να βρίσκεται στο στόχαστρο περίπου όλης της παραλίας.

Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Πάνος Καλλίδης την κατηγόρησαν ότι έκλεψε φαγητό, ενώ ο Πέρικλής Κονδυλάτος υπήρξε δριμύς εναντίον της.

Η πείνα και η κακουχία έχει λυγίσει τους παίκτες της ομάδας των «Διάσημων» που φέρνουν μόνο ήττες στον στίβο μάχης του «Survivor 4» κάτι που τα spoilers λένε ότι θα συμβεί και απόψε, με το έπαθλο να είναι η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα στην Ελλάδα.

«Γνωστή φάση στη ζωή μου. Πέφτω σε παγίδα. Αυτή τη φορά έπεσα σε παγίδα από παίκτες/παίκτριες που έχουν ξαναπαίξει σε ριάλιτι. Ένιωσα άσχημα» είπε ο Πάνος Καλλίδης που αποκάλυψε ότι είδε την Ταραμπάνκο να τρώει κρυφά.

Το μοντέλο «κατηγορείται» ότι δεν προάγει με τις πράξεις της και τη συμπεριφορά της την ομαδικότητα, αν και είναι η παίκτρια που έχει φέρει τις πιο πολλές νίκες στην ομάδα των «Διάσημων».

Ο τραγουδιστής είναι προτεινόμενος και νωρίτερα επιτέθηκε στον Τριαντάφυλλο, επειδή τον ψήφισε και δεν τον στήριξε σαν συνάδελφο.

Η δοκιμασία για το έπαθλο επικοινωνίας θα είναι πολύ δύσκολη και οι «Διάσημοι» είναι ήδη καταβεβλημένοι από τους καβγάδες.

Μήπως μία λύση για να φάνε οι «Διάσημοι» θα ήταν να πάρουν μεταγραφή παίκτες της ομάδας των «Μαχητών», όπως έχει συμβεί στο ριάλιτι κατά το παρελθόν;

Στην εκπομπή «LoveIt» της Ιωάννας Μαλέσκου προβλήθηκε αποκλειστικό ρεπορτάζ με τις δηλώσεις της Αγγελικής Λάμπρη μετά την αποχώρησή της από το «Survivor 4», μια αποχώρηση που δίχασε τους «Διάσημους» και έφερε τα πρώτα σύννεφα στην παραλία.

«Δεν στεναχωρήθηκα και δεν έκλαψα καθόλου. Έχασα 4-5 κιλά. Με τον Περικλή δεθήκαμε πάρα πολύ είναι το φιλαράκι μου στο Survivor. Είναι ο άνθρωπος που θα κάνω παρέα μετά.

Του εύχομαι να είναι νικητής και να πάρει το έπαθλο. Και με την Άννα-Μαρία δέθηκα, αν και έμεινα λίγο στο παιχνίδι. Η Κάτια είναι ένας άνθρωπος που απομονωνόταν. Όταν με ψήφισε της έκανα και πλάκα, Ιούδας και τέτοια».

Αναφορικά με τη στρατηγική είπε ότι όταν η Κάτια της ζήτησε συγγνώμη της είπε:

«Συγγνώμη αλλά κινούμαι στρατηγικά». Για τον τσακωμό με Κοψιδά για το ρύζι είπε:

«Πεινούσαμε πάρα πολύ, δεν ήταν για δύο κουταλιές. Δεν μπορεί να είμαστε όλοι μαζί στην παραλία και να βγαίνεις στο συμβούλιο και να λες κάτι άλλο από αυτό που ισχύει… Ο Γιώργος που είναι υποψήφιος κάνει κάτι λάθος στην παραλία.

Κάτω από δύσκολες συνθήκες είναι καλό να μοιράζεσαι τα πάντα και να μην κοιτάζεις τον εαυτό σου» είπε η Αγγελική λάμπρη για τη συμμετοχή της στο «Survivor 4».

Αναφορικά με τον Κοψιδά, πάντως, τόσο η Ελίζαμπεθ Ελέτσι όσο και ο Αλέξης Παππάς δεν μπορούν να καταλάβουν με ποια λογική προτείνεται για αποχώρηση ένας δυνατός παίκτης που τον χρειάζεται η ομάδα για να κερδίσει έπαθλα φαγητού.

Η ομάδα των «Μαχητών» πάντως έχει πάθει πλάκα με τον τρόπο που ψηφίζουν οι «Διάσημοι» και μάλιστα μια φωτογραφία από το συμβούλιο του νησιού δείχνει την έκπληξή του όταν είδε να ψηφίζουν την Κάτια Ταραμπάνκο για αποχώρηση.



Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα (13/1): Ποιος θα φύγει;

Σήμερα Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν στο στίβο μάχης για το αγώνισμα της επικοινωνίας.

Σκληρές αναμετρήσεις και ανταγωνισμός δημιουργούν νέες προσωπικές κόντρες ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι ομάδες πλέον έχουν χωριστεί εσωτερικά σε παρέες και οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους παίκτες για τα απλά καθημερινά πράγματα δεν λείπουν.

Μαχητές ή Διάσημοι; Ποιοι κερδίζουν το σημερινά αγώνισμα;

Ακολουθεί spoiler – διαρροή. Αφορά στο αγώνισμα ασυλίας και τον τελικό νικητή.

Σύμφωνα με τα spoiler, οι Διάσημοι δεν θα τα καταφέρουν ούτε απόψε!

Νικητές στο αγώνισμα θα είναι οι Μαχητές, ενώ οι Διάσημοι θα φάνε κι άλλη πίκρα λίγο αργότερα στο συμβούλιο αφού ένας παίκτης τους θα αποχωρήσει!

Η επιβεβαίωση το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ…

xristika

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *