ροή ειδήσεων

Εμβολιασμοί εκτός σειράς: Η Νέα Δημοκρατία ανέστειλε την κομματική ιδιότητα δύο στελεχών της



Εμβολιασμοί εκτός σειράς: Πρόκειται για τους Δήμητρα Ακριτίδου και Δρόσο Τσαβλή.



Εξελίξεις υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη μετά τις καταγγελίες για εμβολιασμούς εκτός σειράς. Με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Στεργίου, αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα των Δήμητρας Ακριτίδου και Δρόσου Τσαβλή, καθώς και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Νωρίτερα σήμερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας αποφάσισε να απαλλάξει των καθηκόντων της την αντιδήμαρχο Παιδείας, Δήμητρα Ακριτίδου, ενώ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση κάλεσε τον κ. Τσαβλή να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα. Να σημειωθεί ότι ο κ. Ζέρβας τους ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα προσφορά τους, «όμως λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη διοίκηση» του κεντρικού δήμου της πόλης.


Σύμφωνα με το GRTimes.gr, η παραπάνω εξέλιξη συνδέεται με την με την υπόθεση του Αγίου Παντελεήμονα και τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού -εκτός σειράς- που φέρονται να έγιναν εκεί. Ο Δρόσος Τσαβλής είναι γιατρός εκεί, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εμβολιάστηκαν άτομα από το στενό του περιβάλλον, ενώ στο ίδιο ίδρυμα φέρεται να εμβολιάστηκε και η κ. Ακριτίδου, η κόρη της οποίας είναι γιατρός εκεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου φέρεται να αρνήθηκε να παραιτηθεί.


Τις προηγούμενες ημέρες είχαν υπάρξει και καταγγελίες για τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο για το ίδιο θέμα.

Το skyrodos.gr ανέφερε: «Παρά το γεγονός πως ο ίδιος είναι μόνιμος κάτοικος Ρόδου και δεν προϋποθέτει ιδιαίτερη φροντίδα η ιδιότητα του, ο κ. Χατζημάρκος με ιδιωτικό σκάφος, βρέθηκε με την παρέα του στη Χάλκη την Κυριακή, πιθανώς και για υπηρεσιακούς λόγους τους οποίους δεν έκανε γνωστούς ο δήμαρχος Αγγελος Φραγκάκης που μίλησε σήμερα το πρωί στον sky».

 

Το ίδιο σάιτ σημείωνε: «Η υπεύθυνη γιατρός του Ιατρείου της Χάλκης κ. Αρβανιτίδου μιλώντας στον sky όχι μόνο επιβεβαίωσε τον εμβολιασμό του κ. Χατζημάρκου, αποκάλυψε ακόμη πως ο ίδιος ήταν σε κατάσταση που παρέδωσε στην ίδια ο δήμος με τα ονόματα των δημοτών και μάλιστα πριν από την ημέρα των εμβολίων.


Επομένως δεν εμβολιάστηκε με επιπλέον δόση που περίσσεψε λόγω κάποιας απουσίας ή άρνησης πολίτη να εμβολιασθεί: Το όνομα του μπήκε στην κατάσταση και η διαδικασία ακολουθήθηκε χωρίς καμιά αναστολή».

Στη συνέχεια, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφερόταν: «Μια σημαντική λεπτομέρεια που μειώνει την άποψη πως τα εμβόλια περίσσευαν και επομένως δόθηκε η δόση για να μην …πεταχτεί: Στην Χάλκη ήταν ζευγάρι με καταγωγή από εκεί, που ήθελε να εμβολιασθεί αλλά οι δόσεις είχαν τελειώσει!».

pagenews

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/2/21 14:32

    Αφού η νοσηλεύτρια λέει πως ήταν στη λίστα δεν είναι μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα αυτό ; Εκτός η νοσηλεύτρια λέει ψέματα αλλά για ποιον λόγο να κάτσει να μπλέξει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *