ροή ειδήσεων

«ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!» Η Ελβετία δεν εγκρίνει το εμβόλιο Astrazeneca...



Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


Σε μια κοινωνία που την συνθέτουν τάξεις,
η "κυρίαρχη επιστήμη" είναι αυτή της άρχουσας τάξης.
Η επιστήμη δεν είναι ουδέτερη και δεν... υπάρχει "επιστημονισμός".
Ειδικά όταν συγκρούεται με την Ιπποκράτεια ιατρική... οι "σοφοί",
οι πανεπιστημιακοί δεν θα πρέπει να έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση εξάρτησης.
Έτσι, όταν χρηματοδοτούνται "νομίμως" από πολυεθνικές
φαρμακοβιομηχανίες, με αποτέλεσμα να είναι ολοφάνερη
η "σύγκρουση συμφερόντων"

Λεζάντα ανάρτησης: "φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη να ετοιμάζεται για την εποχή των πανδημιών.
...Ο ΕΥΡΩ ΙΟΣ"

Με ένα λιτό "Δελτίο Τύπου" της Swissmedic, η Ελβετία δεν εγκρίνει το εμβόλιο Astrazeneca κρίνοντας ανεπαρκή τα δεδομένα:



"Απαιτούνται περισσότερα δεδομένα από νέες μελέτες για τη λήψη πληροφοριών σχετικά με την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα"... επισημαίνει η Swissmedic.


Η Ελβετική Hmec "Επιτροπή Ειδικών για Ανθρώπινα Φάρμακα" (Human Medicines Expert Committee), που συνεργάζεται με την Swissmedic, στην έκτακτη συνεδρίαση της στις 2 Φλεβάρη 2021, υποστήριξε: "Με βάση τα δεδομένα που έχουν αναλυθεί έως τώρα η επιτροπή εμπειρογνωμόνων και με την αξιολόγηση του Swissmedic σχετικά με το εμβόλιο AstraZeneca coronavirus... Τα διαθέσιμα δεδομένα δεν επιτρέπουν ακόμη τη λήψη θετικής απόφασης σχετικά με τη σχέση κινδύνου / οφέλους... Για να φτάσουμε σε μια τελική αξιολόγηση, είναι απαραίτητο ο αιτών να παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, περαιτέρω στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα από μια μελέτη φάσης III που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βόρεια και Νότια Αμερική και μόλις τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα, εμείς θα μπορούμε να προχωρήσουμε πολύ γρήγορα με μια προσωρινή αναγνώριση στη διαδικασία κυλιόμενης επανεξέτασης".

Τι συμβαίνει; Άραγε να τους σταλούν τα "επιστημονικά" στοιχεία του ελληνικού εθνικού οργανισμού, για να πεισθούν οι Ελβετοί επιστήμονες;

Εύλογη η διαπίστωση της Ιωάννας Υψηλάντη, πριν λίγες ημέρες: Η Ιατρική επιστήμη έχει καταντήσει... μια πολιτική επιστήμη! Οι οργανωμένες κοινότητες των γιατρών "χειροκροτούν" κάθε παγκόσμια ντιρεκτίβα!

Ανησυχητικό είναι επίσης το γεγονός πως η πολιτική κι ειδικότερα οι πολιτικοί ταγοί έχουν υποταχθεί στις φαρμακοβιομηχανίες, κρυβόμενοι πίσω από τον "επιστημονισμό" -πέρα από ζητήματα διαχείρισης της επιδημίας-, με την τεράστια προβολή των εμβολιασμών τους (Μητσοτάκης, Τσίπρας, Κουτσούμπας, Βαρουφάκης, Γ. Παπανδρέου κ.λ.π.), τα εκατομμύρια ευρώ των Ελλήνων φορολογούμενων για προαγωγή προβολής των εμβολιασμών. Νομίζουν πως η ευθύνη για απευχόμενες "παρενέργειες και παράπλευρες απώλειες ανθρώπινων ζωών", θα επιμεριστεί στους "επιστήμονες τεχνοκράτες" που ξημεροβραδιάζονται στα τηλεπαράθυρα;

Σήμερα ο Έλληνας πολίτης που έχει υποστεί τα ηλίθια μέτρα (αφού τώρα θα είναι "έξυπνα") και τα νέα έξυπνα μέτρα από τους ίδιους "επιστήμονες", έχει βομβαρδιστεί από την "ιατρική καθεστωτική επιστήμη" με μέτρα που προκαλούν ατελείωτο γέλιο, αλλά συνάμα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ανεπανόρθωτες ψυχώσεις και "επιστημονικές αλληλοσυγκρουόμενες διαταγές", από τους ίδιους του "σοφούς επιστήμονες".

Έχουμε "Επιστημονικά Αποδεδειγμένα":Το εμβόλιο Pfizer εγχέεται με 2 δόσεις, σε απόσταση 3 εβδομάδων. Αλλά ακόμα και μετά από 12 εβδομάδες είναι εντάξει. Αλλά ακόμη και μία εφάπαξ δόση είναι αρκετή. Ίσως αραιώνεται σε 2 μισές δόσεις: μισές αμέσως και άλλες μισές ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Με 1 φιαλίδιο έχουμε 5 δόσεις. Αλλά ακόμη και 6 δόσεις μπορούμε να έχουμε εάν επιμηκύνουμε τη διάλυση.
Αποθήκευση ψυχρής αλυσίδας... μεταξύ -80° C και -60° C. Αν όχι, γίνεται νεράκι.
Αλλά ακόμη και -20° C δεν αλλάζει τίποτα.
Οι 2 δόσεις πρέπει, φυσικά, να είναι του ίδιου εμβολίου. Αλλά και ένα (1) από τη μία πολυεθνική και ένα (1) από την άλλη πολυεθνική είναι επίσης καλά. Αρκεί το άθροισμα να είναι 2.
Τα συμβατικά: Το Σπούτνικ δεν είναι καλό, αλλά μπορεί να είναι και καλό. Ναι, αλλά ποιος ξέρει τι έχει ρίξει μέσα ο Πούτιν... Τα ίδια για το Κινεζικό... αφού από εκεί με τις νυχτερίδες ήρθε ο ιός,,, και φυσικά ούτε να ακούμε για το Κουβανέζικο ή την κοινή προσπάθεια Ιράν-Κούβας.... αφού εκεί είναι τριτοκοσμικοί απολίτιστοι.
Το Oxford-Astrazeneca είναι υπέροχο. Είναι σίγουρα ο πιο επιστημονικό αφού το έκαναν στη Μεγάλη Βρετανία και υπάρχουν δύο ενσωματωμένες σταγόνες κυριαρχίας. Πρέπει να εμβολιάζονται μόνον έως 55 ετών, αλλά ακόμη και έως τα 65 είναι το ίδιο πράγμα.

Οι πολίτες με αυτοάνοσα νοσήματα, αλλεργίες, υποκείμενα νοσήματα, υπέργηροι δεν πρέπει να εμβολιάζονται, αλλά καλύτερα να εμβολιάζονται.
Οι εμβολιασμένοι δεν θα νοσούν, αλλά θα μεταδίδουν τον ιό, μπορεί να νοσήσουν, μπορεί να μην τον μεταδίδουν τον ιό, να δούμε σε μερικούς μήνες...

Τα παιδιά να μην εμβολιαστούν, αλλά τα παιδιά να εμβολιαστούν...

Είναι αυτά επιστήμη; Όλοι αυτοί διαθέτουν πτυχίο ιατρικής; Οι πολιτικοί αρχηγοί που παρέδωσαν την πολιτική στους "επιστήμονες" δεν έχουν να πουν κάτι περισσότερο, πέρα από το πως αυτοί θα έκαναν καλύτερη διαχείριση και τα μέτρα θα ήταν από την αρχή έξυπνα;

press-gr.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *