ροή ειδήσεων

ΟΔΥΕ: Ανακοίνωση συμπαράστασης για την αποχή των Δικαστικών Υπαλλήλων της Ρόδου



Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων:

Κοινοποίηση:Προς τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους Δικαστικών Υπαλλήλων
και τα φυσικά μέλη

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε.) εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή και στήριξή του προς τους συναδέλφους Δικαστικούς Υπαλλήλους της Ρόδου και σε όλους τους εργαζόμενους στις Δικαστικές υπηρεσίες της Ρόδου, με αφορμή την απόφασή τους να απέχουν από τα καθήκοντά τους από 3/3/2021 μέχρι και 5/3/2021.

Η αποχή αυτή ήταν επιβεβλημένη εξαιτίας της επιβεβαίωσης τριών κρουσμάτων σε εργαζομένους των Δικαστηρίων της Ρόδου (2 Δικαστικούς Υπαλλήλους και 1 Δικαστικό Λειτουργό), δεδομένου ότι οι αρμόδιοι φορείς της πολιτείας και της Περιφέρειας Δωδεκανήσου, δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, προκειμένου να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες πρόληψης, αλλά και αντιμετώπισης του συμβάντος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Δ.Υ.Ε. συνεχώς ,από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο να αναδείξει το μεγάλο πρόβλημα της προστασίας της υγείας και της ζωής των εργαζομένων στα Δικαστήρια. Δυστυχώς η κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός Δικαιοσύνης δεν πράττουν ούτε τα στοιχειωδώς αυτονόητα, παρά το γεγονός ότι τους έχουν τεθεί πολλάκις, εγγράφως αλλά και προφορικά, τα προβλήματα των Δικαστικών Υπηρεσιών όλης της χώρας.”

lawnet

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *