ροή ειδήσεων

Σακελλαροπούλου : Τα τουρκικά ΜΜΕ τα έβαλαν με την ΠτΔ και τα παπούτσια της



Στο νησί της Ρόδου βρέθηκε χθες η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 73ης επετείου Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τις Αρχές του νησιού, κατέθεσε στεφάνι στο Βωμό της πατρίδος, ενώ συνοδευόμενη από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, ξεναγήθηκε και σε αρχαιολογικούς χώρους.

Οι χρήστες των social media εστίασαν την προσοχή τους στα παπούτσια που φόρεσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την επίσκεψη στη Ρόδο και πολλοί σχολίασαν ότι τα συγκεκριμένα υποδήματα είναι πολύ casual και δεν συνάδουν με τον θεσμό. Κάποιοι ανέφεραν ότι παρότι πρόκειται για παπούτσια μάρκας Hogan, η κυρία Σακελλαροπούλου θα έπρεπε να προτιμήσει ένα ζευγάρι κλασικά μοκασίνια ή γόβες, όπως φορούσε σε παλαιότερες εμφανίσεις της.

Αυτό όμως που δεν περιμέναμε ήταν τα τουρκικά ΜΜΕ να ασχοληθούν με τα παπούτσια της ΠτΔ. Έτσι, σχολίασαν αρνητικά τα αθλητικά παπούτσια που φορούσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου φτάνοντας στην Ρόδο. Πιο συγκεκριμένα, η τουρκική Τζουμχουριέτ έγραψε ότι τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της Προέδρου.

alphafreepress


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *