ροή ειδήσεων

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ “ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ” ΤΟΥ ΜΕΡΑΚΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ



ΚΑΠΗΛΕΙΟ, ΗΜΙΓΥΜΝΗ ΓΙΟΥΣΕΦ, ΚΡΑΙΠΑΛΗ ΚΑΙ ΠΙΩΜΑ. . ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΑ ΑΙΣΧΗ, ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ


Γούρλωσε τα μάτια ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, παρεούλα με ημιμεθυσμένους πυροσβέστες που ξεδίνουν πίνοντας και τρώγοντας, την ώρα που η αστυνομία τσακίζει τους πολίτες στα πρόστιμα

“Πορνό” ΚΟΡΩΝΟ-χορός στο καπηλειό, παρουσία του αρχηγού του Π.Σ

Μπεκροπίνουν στην υγειά των φυλακισμένων κορόιδων, εν μέσω πανδημίας , αποθεώνοντας την Γιουσέφ και τα κάλλη της

Του Γ. Κολοζώφ για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Εμμονικός με την Γιούσεφ δεν ήταν μόνο ο δολοφόνος της Ναυπάκτου, αλλά απ’ ότι φαίνεται στους ακαταμάχητους θαυμαστές της, συμπεριλαμβάνεται και ο νυν αρχηγός του ένδοξου πυροσβεστικού σώματος, Στέφανος Κολοκούρης.Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την Αναστασία Γιούσεφ να λικνίζεται σε καπηλειό της Νίκαιας, όπου όπως τον παλιό καλό καιρό, οι κάπηλοι (έμποροι) της περιοχής, μαζεύονταν μετά το πέρας μιας κοπιαστικής ημέρας για να πιουν και να βγάλουν τον νταλκά τους.

Όρθιος σαν σε σεξο-κινηματογράφο της Ομόνοιας

Ο νυν αρχηγός της πυροσβεστικής στέκεται όρθιος δίπλα στις σκάλες με την υπηρεσιακή του φόρμα «καλυμμένη» από μπουφάν και στην κυριολεξία όταν η εκρηκτική χορεύτρια περνά από μπροστά του, αυτός μένει κάγκελο. Το μυαλό του αρχηγού δείχνει να εκστασιάζεται και τα μάτια του καρφώνονται στα ημίγυμνα κάλλη της Γιουσέφ. Την «τρώει» με τους οφθαλμούς του από πάνω μέχρι κάτω και ειδικά όταν εκείνη τον έχει πλάτη και προβάλουν οι πλούσιες αναλογίες των οπίσθιών της.





Τον ζάλισε η πίσω όψη

Το βλέμμα του αρχηγού καθηλώνεται στην πίσω όψη και ενώ γνωρίζει πως δυο και τρία κινητά καταγράφουν αυτές τις εικόνες. Και εφόσον το καπηλειό είναι τόσο μικρό σαν κουτούκι και δεν βρίσκεται καρέκλα για τον Κολοκούρη και τον οδηγό του, ο αρχηγός δείχνει σαν να ζαλίζεται απ’ το θέαμα και για να … ξαποστάσει, κάθεται αναγκαστικά στα σκαλιά του υπόγειου της Νίκαιας. Μετά όμως συνέρχεται και εξακολουθεί καθισμένος [πάντα] να χαζεύει την Γιουζέφ με το πλούσιο μπούστο και το κορμάκι τάγκα …

Σόου στο καταγώγιο-καπηλειό

Όπως διαφαίνεται από την επιστολή και το στικ που παρέλαβε η εφημερίδα μας, ο αρχηγός πρέπει να κλήθηκε στο καταγώγιο από τον υφιστάμενό και προστατευόμενό του, που υπηρετούσε στην περιοχή. Ο υφιστάμενος γνωρίζοντας πως στο καπηλειό θα γίνει σόου με την εκρηκτική χορεύτρια, κατεβάζει άρον-άρον μεσημεριάτικα τον Κολοκούρη με τις πυροσβεστικές φόρμες, για να τον ικανοποιήσει με το θέαμα. Δεν γνωρίζουμε βέβαια πότε ακριβώς έλαβε χώρα αυτός ο αποκαλυπτικός χορός και η παρουσία του εκεί -όχι μόνον του ίδιου- αλλά και των υπολοίπων συναδέρφων του. Ας μας απαντήσει όμως ο κ. Κολοκούρης αλλά και οι υφιστάμενοί του:

—Αυτό συνέβη εν μέσω κορονοϊού;

—Προφανώς, ναι, όπως μας τονίζουν οι πηγές που μας ανέφεραν το εξωφρενικό περιστατικό. Ας μας απαντήσει το αρχηγείο αλλά και το αρμόδιο υπουργείο. Μόνον ας το προσέξουν λίγο, γιατί υπάρχουν κι άλλες εκπλήξεις…

—-Ο κύριος Κολοκούρης, έγινε αρχηγός του Π.Σ , στις 6 Φεβρουαρίου 2020. Μισό μήνα μετά άρχισαν τα λουκέτα για τον κόσμο.

—Αυτό που βλέπουμε είναι πλάκα; Καλαμπούρι; Επιβράβευση υπηρεσιακών προσπαθειών; Υπήρχε “τσιλιαδόρος” στο μαγαζί για να μην μπουκάρει μέσα η αστυνομία και συλλάβει τους παρανόμους;

Και αν όχι, είναι αυτή εικόνα ανώτατου αξιωματικού που έγινε αρχηγός του Π.Σ; Στο παλιό καπηλειό πάντως οι επαγγελματίες εμπορευόταν ψωμί, λάδι, κρασί, σιτάρι, ακόμη και δούλους. Βέβαια το σημερινό καπηλειό, τώρα απέκτησε άλλη μορφή, πιο διασκεδαστική …

Η επιστολή κόλαφος του αναγνώστη μας

«Υπάρχουν άτομα που έχουν κυνηγηθεί αγρίως από τα συγκεκριμένα ανώτερα και ανώτατα στελέχη που φαίνονται στο βίντεο. Και μάλιστα από κάποιον που φέρει τον σοβαρότατο θεσμό του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, σήμερα. Θα δείτε τον οδηγό του πυροσβέστη Π… με πολιτική περιβολή τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος του Στέφανο Κολοκούρη και τον διευθυντή του Δεύτερου Πυροσβεστικού Σώματος …. [κατονομάζεται η υπηρεσία] αντιπύραρχο Σ… που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης άμεσα, αλλά με την πλάτη του αρχηγού φίλου του, κατόρθωσε να σκαρφαλώσει στα επιθυμητά αποτελέσματα ενάντια σε όλους τους άλλους πυροσβέστες εκβιάζοντας άμεσα και έμμεσα και να προβαίνει σε ενέργειες που είναι εκτός κανονισμού και που δεν τολμούν να μιλήσουν ώστε να μην μετακινηθούν … Ας βρεθεί επιτέλους το δίκαιο σε αυτή τη χώρα που κλαίει τους ανθρώπους που κάηκαν στο Μάτι. Οι πυροσβέστες υποφέρουν παραδειγματικά καθημερινά από τον συγκεκριμένο αρχηγό και το … λόμπι του», μας αναφέρει μεταξύ άλλων ο επιστολογράφος.


Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδη, στον Προφητη Ηλία Ηλιούπολης, 11 Μαΐου 2020.

Το βιογραφικό του κυρίου αρχηγού

Υπηρέτησε ως Αξιωματικός στον 1ο, 2ο, 5ο ΠΣ Αθηνών και στο 199-ΣΕΚΥΠΣ, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μολάων, Διοικητής Π.Υ. Μεγάρων, εκπαιδευτής στη Σχολή Πυροσβεστών και στην Πυροσβεστική Ακαδημία, όμως τα περισσότερα χρόνια του υπηρέτησε στην 1η ΕΜΑΚ, καταλαμβάνοντας διάφορες θέσεις ευθύνης για συνολικά 18 έτη και ουσιαστικά ταύτισε το όνομά του με την συγκεκριμένη υπηρεσία. Τον Μάρτιο του 2014 προήχθη στο βαθμό του Αρχιπυράρχου και τοποθετήθηκε στη θέση του διοικητή τη 1ης ΕΜΑΚ. Τον Φεβρουάριο του 2018 προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου και τοποθετήθηκε Συντονιστής Επιχειρήσεων, με έδρα τον Πειραιά.

Έχει λάβει μέρος σε πολλές και δύσκολες επιχειρήσεις, τόσο διάσωσης όσο και κατάσβεσης αστικών και δασικών πυρκαγιών, όπως οι σεισμοί στο Αίγιο το 1995, της Αθήνας το 1999, του Μαρόκου το 2003, αλλά και της Λέσβου και της Κω το 2017. Συμμετείχε στις επιχειρήσεις μετά τη συντριβή του αεροσκάφους της HELLIOS στο Γραμματικό Αττικής το 2005. Παρών ήταν και στις επιχειρήσεις για τις πλημμύρες στην Μάνδρα και στη Ν. Πέραμο το 2017, στο Ματούδι και το Προκόπι Ευβοίας το 2018, ενώ συμμετείχε στις πυρκαγιές στα Κύθηρα το 2017, στον Κάλαμο και στην Κινέττα, αλλά και στα Ψαχνά Ευβοίας το 2018. Μετά την αποφοίτησή του από την Πυροσβεστική Ακαδημία, φοίτησε το 2002 στη Σχολή Πολιτικής Προστασίας στη Βαλάμπρ της Γαλλίας, ενώ το 2003 παρακολούθησε το Σχολείο «Τακτικές Αντιμετώπισης Δασικών Πυρκαγιών» και «Αντιμετώπισης συμβάντων με Όπλα Μαζικής Καταστροφής». Το 2006 το Σχολείο «Τεχνικές Διάσωσης σε Σήραγγες» στη Γαλλία, το 2008 Σχολείο «Σπηλαιοδίασωσης» στην Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρεία και Σχολείο «Αντιμετώπισης Δασικών Πυρκαγιών» στον Καναδά. Το 2011 Σχολείο «Αντιμετώπισης συμβάντων με Όπλα Μαζικής Καταστροφής», το 2018 Σχολείο «Εργασία σε ύψος με χρήση σχοινιών» και τέλος, το 2012 φοίτησε στην Σχολή Εθνικής Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο νέος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και είναι πατέρας δύο παιδιών.


Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/4/21 08:42

    Απο 'οτι παρατήρησα υπήρχαν και παιδιά στο σόου! Συγχαρητήρια για το ήθος που τους διδάσκουν με την ημίγυμνη και ξέκολη χορεύτρια! Αντε και εις "κατώτερα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/4/21 09:24

    ΣΙΓΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ /ΕΔΩ ΠΙΑΣΑΜΕ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΤΕΝΝΙΣ ΧΤΕΣ ΥΓ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/4/21 10:46

    Ο Ελλάδα μου καμένη πως κατάντησες.. πόσο θλιβερό, πόσο άθλιο.. να ασχολούνται τα ΜΜΕ και ελληνικός πληθυσμός με την ιδιωτική ζωή ενός ανθρώπου.
    Την στιγμή που όλοι συναινούν, και συνωθούνται στην αλητεία και μαφία ενός κράτους που έχει ισοπεδώσει κάθε έννοια ηθικής και τάξης. Την στιγμή που το ίδιο το κράτος κινεί ολόκληρα στρατεύματα μαφίας και δολοφόνων. Καθόμαστε και σχολιάζουμε, και μας φαίνεται περίεργο και μεγαλοποιούμαι γεγονότα μικρού βεληνεκούς και ενδιαφέροντος για να κρύψουμε από πίσω τα κυκλώματα δολοφόνων που έχει εξαπολύσει το ίδιο το κράτος σε σπίτια δημοσιογράφων και ανθρώπων που τόλμησαν να αποκαλύψουν αυτή τη σαπίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/4/21 12:53

    Και υποτίθεται η Ν Δ είναι η "συντηρητική παράταξη" ...ας γελάσω καλύτερα αΧαχΑΧαχαΧΑα σας γέλασα
    Εκλογές τώρα να γύγει η δεξιά σαπίλα πόσο πιο κάτω πια να πάνε την Ελλάδα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/4/21 00:43

    Όποιος ψηφίσει ξανά Κυριάκο Μητσοτάκη και Νέα Δημοκρατία ε είναι πολύ ΚΟΡΟΙΔΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/5/21 14:41

    ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΒΑΡΑ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΤΟ ΝΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΜΕΡΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΑΠΙΣΣΑ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΓΝΙΣΣΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *