ροή ειδήσεων

Νεκρός αλλοδαπός ναυτικός σε φορτηγό πλοίο στη Ρόδο

 

Σε συνέχεια της αεροδιακομιδής του 59χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος του Φ/Γ “HEROIC” Ν.Π. 12030 στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, γνωρίζεται ότι πρωινές ώρες σήμερα κατέπλευσε το εν λόγω πλοίο στο αγκυροβόλιο όρμου Καλών Λιμένων, προκειμένου να αποβιβάσει σορό 55χρονου αλλοδαπού μέλους πληρώματος με τη συνδρομή του Ρ/Κ “ΠΥΡΡΟΣ” Ν.Π. 2077.

Συγκεκριμένα ο 55χρονος αλλοδαπός ναυτικός και ο 59χρονος ημεδαπός ναυτικός κατόπιν προβλημάτων υγείας που παρουσίασαν κατά τη διάρκεια του πλου, είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση στις καμπίνες τους, ώστε να εξεταστούν από ιατρικό προσωπικό κατά την άφιξη του εν λόγω πλοίου στους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου.

Κατόπιν των ανωτέρω ο προαναφερθείς αλλοδαπός ναυτικός εντοπίστηκε από τον πλοίαρχο του Φ/Γ πλοίου νεκρός στην καμπίνα του, ενώ το πλοίο έπλεε ανοικτά της Αιγύπτου με προορισμό τους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Καλών Λιμένων, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ηρακλείου.

Το “HEROIC” παραμένει στο ανωτέρω σημείο, μέχρι να επιτραπεί ο απόπλους του από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν σε νεότερο Δελτίο Τύπου.

epoli

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *