ροή ειδήσεων

ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΤΑ, ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…



Αύριο θα δημοσιεύσω το αποδεικτικό επιδόσεως :

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ
Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494, κατοίκου Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, οδός Πιπεροπούλου & Ματρώζου αρ. 2.

ΠΡΟΣ

Νικόλαο Χατζηνικολάου, δημοσιογράφο, κάτοικο Αμαρουσίου Αττικής, Λεωφόρος Κηφισίας αρ. 10.

Την 23.4.2021, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, του οποίου είστε παρουσιαστής, και με αφορμή την είδηση για το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων, υπερασπιζόμενος αυτό συνολικά και ιδιαιτέρως ως προς το πρόσωπο του Σωτήρη Τσιόδρα, αναφέρατε ότι το ακαταδίωκτο τον προστατεύει από το να σέρνεται από μηνύσεις και αγωγές διαφόρων ανοήτων που ενώ πεθαίνουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας καθημερινά σε όλον τον κόσμο εξακολουθούν να λένε ότι δεν υπάρχει ιός.

Είναι ευρύτατα γνωστό ότι κατά του κ. Τσιόδρα, και όχι μόνο, έχω στραφεί εγώ προσωπικά με τρεις μηνύσεις που έχω καταθέσει εναντίον του στην Εισαγγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Την κατάθεση των μηνύσεων αυτών, όπως και την εξέλιξη των σχετικών προκαταρκτικών εξετάσεων έχω δημοσιοποιήσει μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό μου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook, ο οποίος, κατά το χρόνο που η ιδιοκτήτρια εταιρεία τον έκλεισε, αριθμούσε 145.000 ακόλουθους, οι δε σχετικές αναρτήσεις μου είχαν χιλιάδες κοινοποιήσεις και ο συνολικός αριθμός των αναγνωστών ξεπερνά μετά βεβαιότητας, και με μετριοπαθείς υπολογισμούς, τα δύο εκατομμύρια.

Πρόκειται για τις ακόλουθες μηνύσεις:

-Την υπ’ αριθμ. ΑΒΜ Ε2020/5330 μήνυση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα, του Νίκου Σύψα και της Αθηνάς Λινού, για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της
διασποράς ψευδών ειδήσεων.

-Την υπ’ αριθμ. ΑΒΜ Ε2020/8331 μήνυση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα και των υπολοίπων μελών της εθνικής επιτροπής για τον κορωνοϊό, για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης.

-Την υπ’ αριθμ. ΑΒΜ Ε2020/4707 μήνυση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα, των υπολοίπων μελών της εθνικής επιτροπής, καθώς και πολιτικών προσώπων, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και της παράβασης του άρθρου 285 Π.Κ. περί παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Μετά το πέρας της προδικασίας επί των τριών ως άνω ποινικών διαδικασιών που κινήθηκαν κατόπιν των μηνύσεών μου, η Εισαγγελία βρέθηκε προ ενός προφανούς αδιεξόδου.

Εις ό,τι αφορά στην πρώτη μήνυση, η παράβαση καθήκοντος και η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι ομολογημένες και από την ίδια την κ. Λινού πράξεις, και σε κάθε περίπτωση τελέστηκαν είτε δια της επιστημονικής θέσης τους περί της χρήσης της μάσκας μόνο από τους πάσχοντες, είτε από όλο τον πληθυσμό.

Εις ό,τι αφορά στη δεύτερη μήνυση, η ψευδής βεβαίωση είναι αυταπόδεικτη, δεδομένου ότι τα μέλη της εθνικής επιτροπής βεβαίωσαν ότι έλαβαν υπόψη τους, στην εισήγησή τους για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία, ανύπαρκτη κατά το χρόνο της εισήγησης ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας.

Εις ό,τι αφορά, τέλος, στη τρίτη μήνυση, η παράλειψη των μελών της επιτροπής να αποτρέψουν τη μαζική παραβίαση των μέτρων κατά τη συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών στη δίκη της Χρυσής Αυγής είναι απολύτως δεδομένη και έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και το διαδίκτυο.
Είναι επομένως προφανές ότι τη λύση στο αδιέξοδο της Εισαγγελίας την έδωσε η κυβέρνηση με την τροπολογία για το ακαταδίωκτο, άλλο αν βεβαίως είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι η Εισαγγελία θα αντιμετωπίσει τις ανωτέρω συμπεριφορές ως “γνώμες” ή “ψήφους”. “Γνώμη” και “ψήφος” δεν είναι ούτε η βεβαίωση ότι υφίσταται ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, ούτε η παράλειψη αποτροπής της παραβίασης των μέτρων, ενώ ως προς τη “γνώμη” για τη χρήση μάσκας, αυτή θα μπορούσε να καλύπτεται από το ακαταδίωκτο, όχι όμως και μετά την ομολογία της κ. Λινού την 20.7.2020 ότι η πρώτη “γνώμη” ήταν σκόπιμο ψέμα (“είπαμε ψέματα στον κόσμο”).

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

ΣΑΣ ΚΑΛΩ

Όπως μου απαντήσετε εγγράφως και εντός προθεσμίας τριών ημερών εάν οι χαρακτηρισμοί “ανόητος” και “αρνητής του ιού”, απευθύνονταν σε μένα, άλλως να διευκρινίσετε σε ποιον/ποιους αναφερθήκατε.

Σε περίπτωση παρέλευσης της ως άνω προθεσμίας θα τεκμαίρεται ότι επιβεβαιώνετε ότι οι ανωτέρω χαρακτηρισμοί πράγματι απευθύνονταν σε μένα.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στον κ. Νικόλαο Χαττζηνικολάου, δημοσιογράφο, κάτοικο Αμαρουσίου Αττικής, Λεωφόρος Κηφισίας αρ. 10, και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

Αθήνα, 17 Μαΐου 2021
Ο Προσκαλών Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

makeleio

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/5/21 09:11

    Κ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΥΝΗΣΗ ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΟΧΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/5/21 20:08

    ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ !
    ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ Η ΝΔ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *