ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ NAWROCKI TADEUSZ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!O γιατρός Καρκινολόγος Nawrocki Tadeusz Ανθρωπολόγος, με δίπλωμα και Ιατρικής Εθνολογίας, τ. αποσπασμένος στο Εργαστήριο Cytogénétique του Πανεπιστημίου Ιατρικής της Brest με DIU de Cancérologie τ. ερευνητής του CNRS ειδικευμένος στην ύλη εξηγεί τις συνέπειες των εμβολίων mRNA στα άτομα που θα τροποποιήσουν τα γονίδια τους.

Κατ΄αυτόν τα mRNA υπάρχει κίνδυνος να τροποποιήσουν τις γονιδιακές εκφράσεις και επίσης μπορεί να οδηγήσουν σε μια ανεξέλεγκτη ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού….

”’Τα mRNA διοχετεύουν μια νουκλεοτιδική αλληλουχία που περιέχει μια πρωτείνη ταυτόσημη στην επινόηση παθογόνων γονιδίων.. κάθε τέτοια μέθοδος εφαρμόζει μια σύνθετη τεχνολογία κάνοντας να παρέμβει μια προστασία φυσικοχημική που καθορίζει την τροποποίηση της δραστηριότητας των μονοκλωνικών που διοχετεύει μικρές αλληλουχίες του RNA αντιδρώντας ως mRNA μεταμορφώνοντας-ορφωμένων που κινδυνεύουν να τροποποιήσουν τις εκφράσεις των γονιδίων συνδυαζόμενα με RNA εμβολιακά .. αυτό παρά την τεχνική του καθαρισμού και της συντήρησης …. η μετάφραση των εμβολίων mRNA (μπορεί να οδηγήσει) σε μια ισχυρή αντίδραση ανοσολογική ανεξέλεγκτη.

Μπορούμε να κάνουμε μια απλή παρατήρηση επί της ταχύτητας επιδείνωσης των mRNA όσο περισσότερη ταχύτητα και επιδείνωση; τόσο πιο δυνατή ανοσολογική αντίδραση και τόσο πιο μεγάλος κίνδυνος που σχετίζεται με αυτό το σύστημα δηλ. το ανοσολογικό.

makeleio


Σχόλια

εγγραφή

Get new posts by email:

Διαβάστε τα τελευταία Τοπικά Νέα στα Δωδεκάνησα!

Ακολουθήστε τα
Παράπονα Ρόδου στο Google News για άμεση ενημέρωση!

παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

sms

Αναγνώστης: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο προνόμιο για τους εμβολιασμένους από το ότι εμβολιάστηκαν και προστατεύονται, 1. με τα λεφτά του συνόλου των φορολογούμενων, χωρίς αυτοί (οι φορολογούμενοι), να ερωτηθούν, 2. χωρίς αξιολόγηση του εμβολίου, από την επιτροπή αξιολόγησης και 3. χωρίς διαπραγμάτευση, από την επιτροπή διαπραγμάτευσης. Τα παραπάνω είναι υποχρεωτικά για παθήσεις που απειλούν περισσότερους πολίτες, κάθε χρόνο και από πολύ περισσότερο φονικές παθήσεις. Η δικαιολογία: Είναι επείγον, λες και ο καρκίνος κάθεται και περιμένει να συνεδριάσουν οι Επιτροπές!!! Που ζούμε;;;

mms

mms

βίντεο