ροή ειδήσεων

Μανώλης Σφακιανάκης: Παραπέμπεται σε δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια



Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου που δεν έχει εξιχνιαστεί


Με απόφασή του ο Άρειος Πάγος παραπέμπει σε δίκη με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας τον πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη, για την υπόθεση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια.

Η υπόθεση της εκτέλεσης του δημοσιογράφου που κάτω από τον διαμέρισμά του στην Ηλιούπολη, στις 19 Ιουλίου 2010 δεν έχει ακόμα εξιχνιαστεί. Ο δημοσιογράφος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα από πυρά αγνώστων που του χτύπησαν το κουδούνι της οικείας του (το όνομά του δεν υπήρχε στα κουδούνια της πολυκατοικίας) ντυμένοι αστυνομικοί και τον ενημέρωσαν ότι κάποιοι προσπαθούν να κλέψουν το αυτοκίνητό του.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας σύμφωνα με το ανώτατο δικαστήριο ενημερωνόταν από τον Μανώλη Σφακιανάκη, για επικείμενους ελέγχους της υπηρεσίας στο σπίτι του προκειμένου να αποφεύγει τους ελέγχους που θα τον ταυτοποιούσαν ως τον διαχειριστή του blog «troktiko» στο οποίο προχωρούσε σε αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του documneto.gr, ο Σφακιανάκης είχε ενημερώσει τον Γκιόλια ότι θα πραγματοποιηθεί έρευνα της υπηρεσίας της οποία ηγείτο στο σπίτι του, προκειμένου εκείνος να προλάβει να κρύψει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Γκιόλιας δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Σφακιανάκη την 16η Ιουλίου ο οποίος εμφανίζεται να του είπε «αυτές τις μέρες να προσέχεις». Ο δημοσιογράφος θεώρησε ότι τον ενημερώνει για κάποια επερχόμενη έφοδο στο σπίτι του από την υπηρεσία με στόχο να γίνει έλεγχος τους υπολογιστές του.

Τα ερωτήματα για την δολοφονία του Γκιόλια παραμένουν αναπάντητα τόσα χρόνια μετά, ενώ αυτό που έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση ήταν το πώς ο δημοσιογράφος ο οποίος ήταν υποψιασμένος, κατέβηκε για να ανοίξει στους αστυνομικούς, ενώ στο κουδούνι δεν υπήρχε το όνομά του. Μάλιστα αναπάντητο ερώτημα παραμένει το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος δεν κοίταξε από το μπαλκόνι να δει εάν όντως κάποιος του κλέβει το όχημά του. Επιπλέον, ο δημοσιογράφος που πρόσεχε τα νώτα του, ξαφνικά εμφανίστηκε τόσο αφελής που κατέβηκε να ανοίξει σε αστυνομικούς οι οποίοι ούτε γνώριζαν ποιο είναι το αυτοκίνητό του, αλλά ούτε θα έμπαιναν στη διαδικασία να τον ενημερώσουν να κατέβει σε περίπτωση που είχαν προχωρήσει στον αποτρέψουν τη ληστεία.

newsbreak

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/9/21 07:13

    ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ? ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΑΝ ΤΑ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/21 16:12

      ΑΣΕ ?????? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΒΑΡΤ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *