ροή ειδήσεων

Κακοποιητικό παρελθόν είχε ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Ρόδο



Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινωνία της Ρόδου ακόμη μια γυναικοκτονία, με τα νέα στοιχεία να αποκαλύπτουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το παρελθόν του δράστη, ο οποίος μετά την δολοφονία αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Δημοκρατική, ο 40χρονος είχε εμφανίσει κακοποιητική συμπεριφορά εις βάρος της πρώην συζύγου του, η οποία, μάλιστα, φέρεται να είχε προσφύγει στα αστικά και ποινικά δικαστήρια, ενώ είχε καταθέσει και αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα.

Στη δικογραφία η πρώην σύζυγος του αυτόχειρα δράστη είχε περιγράψει περιστατικά βίας και απειλών εις βάρος της, ενώ υποστήριξε ότι την εκβίαζε. Παράλληλα, αποκαλύπτεται ότι είχε ζητήσει να σταματήσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη κίνησή της.


Τον δράστη της γυναικοκτονίας της 31χρονης εκπαιδευτικού είχε καταγγείλει και ακόμη μία 40χρονη γυναίκα, η οποία διατηρούσε σχέσεις μαζί του στο παρελθόν. Τον είχε κατηγορήσει για εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης, ενώ υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα για να την παρακολουθεί. Σημειώνεται ότι και η 31χρονη εκπαιδευτικός φέρεται να είχε υποψίες πως ο δράστης την παρακολουθούσε.

Το χρονικό της δολοφονίας

Χθες το μεσημέρι, η άτυχη γυναίκα πήγε να μπει στο αυτοκίνητό της, στην οδό Μόσχας, όταν ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο λίγο πιο πέρα την περίμενε. Το άτομο που επέβαινε στο όχημα άνοιξε πυρ εναντίον της δύο φορές και τη σκότωσε.

Ο 40χρονος δράστης, με τον οποίο το θύμα είχε χωρίσει πρόσφατα, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα νεκρός στο σπίτι του στην περιοχή Θεοτόκος.

Εκείνο που εξετάζουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες είναι οι μαρτυρίες ότι στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα. Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. απορρίπτει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες επιμένουν να αναφέρουν ότι στο αυτοκίνητο υπήρχε και συνεργός.

Συγκλονίζουν οι συγγενείς του θύματος

Περισσότερο φως στην κακοποιητική σχέση ρίχνουν οι μαρτυρίες των γονέων της άτυχης κοπέλας, οι οποίοι ανέφεραν στο Mega ότι η 31χρονη τον τελευταίο καιρό φοβόταν πολύ τον πρώην σύντροφό της.

«Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Τον Αύγουστο πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό. Τη ζήλευε αφόρητα.Της έλεγε ‘δεν θα βγεις έξω’. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει», ανέφερε η μητέρα του θύματος, προσθέτοντας ότι η κόρη της της είχε εκμυστηρευτεί ότι έχει λάβει την απόφαση να χωρίσει.

«Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλη της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ» σημείωσε, ενώ ο πατέρας της ανέφερε «φοβόμουν λίγο αλλά δεν είχε πάει το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Είχε θέμα ο άνθρωπος. Ήρθε και μας βρήκε και μας είπε ότι εσείς δεν βοηθάτε».

Η αδερφή της 31χρονης πρόσθεσε, δε, ότι «μια ημέρα πριν το περιστατικό της είχα πει «πρόσεχε γιατί δεν έχω καλό προαίσθημα»» με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας να προσθέτει χαρακτηριστικά για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η κόρη της ότι «είχε αδυνατίσει, είχε λιώσει το παιδί μου».

efsyn

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/9/21 00:54

    Ερώτηση, εφόσον είχε φάει 5 χρόνια με αναστολή απ' την πρώην σύζυγο του, πώς του ανανέωσαν την άδεια της καραμπίνας? Εκτός αν απλά την είχε στο σπίτι χωρίς άδεια, αφού είχε πάθει το ατύχημα στο κυνήγι και ίσως δε μπορούσε να πάει για κυνήγι πια.
    Ρωτάω γιατί δεν ξέρω τα διαδικαστικά για άδεια κυνηγετικής καραμπίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/9/21 05:18

    apo to spiti tou ksekinane ola!!!to pezi o pateras tou klamenh xhra!!!enw kserane oti eixane enan alith sto spiti kai ton kalivane!!!anti na prostatepsoun ton kosmo apo ton alith ton gio tous ton eixane kai kikloforouse eleftheros kai twra txa penthoune taxa mou pou aftoktonise!!!thn kopela ths sas eftege re papares!!!oi goneis tou prepi na pane filaki pou ton kalivane ton aliti!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/21 08:06

      Σωστοοοοος !!
      Και ιδικά ο πατέρας του.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/9/21 07:50

    Οταν δεις κατι ανωμαλο σε καποιον και ενημερωσεις τους δικους του ,τα βαζουν και μαζι σου.Σε λενε και χαζο στην κυριολεξια..Οταν γινει το κακο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/9/21 14:46

    Αυτή η μανούλα ας κλάψει το παιδί της που το έχασε κι ας σταματήσει να το εκθειάζει και να πετάει υπονοούμενα για της κοπέλες .... Το παιδί τους ήταν "άρρωστο" και αυτοί αντί να κάνουν κάτι να το βοηθήσουν το κάλυπταν...... εδώ βουαει ο τόπος..... Μερίδιο ευθύνης έχουν και για το κορίτσι αλλά και για τον γιο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *