Μάστιγα τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού - βίντεοΔιαστάσεις παίρνει το θέμα με τους εικονικούς εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού. Τρεις συλλήψεις στην Αθήνα για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης. «Κρούσματα» με πλαστά πιστοποιητικά και στη Θεσσαλονίκη.


Τρεις συλλήψεις από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ελληνικής αστυνομίας για ψευδή βεβαίωση πιστοποιητικού εμβολιασμού. Πρόκειται για μια νοσηλεύτρια σε Κέντρο Υγείας της Αττικής και άλλων δύο γυναικών που εμπλέκονται σε υπόθεση του εικονικού εμβολιασμού.

Η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από πληροφορίες που έφθασαν στην ΕΛ.ΑΣ. και οι οποίες τέθηκαν υπόψη του αρμόδιου εισαγγελέα και παραγγέλθηκε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια 75χρονη πλαστική χειρουργός και μια 65χρονη διοικητική υπάλληλος που εργάζονταν σε ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα ζήτησαν από την υπάλληλο να μην του κάνει το εμβόλιο αλλά να πάρουν πιστοποιητικό ότι εμβολιάστηκαν. Έτσι η υπάλληλος προσποιήθηκε ότι τους έκανε την ένεση αλλά στην ουσία έχυσε το εμβόλιο.

Από την έρευνα προέκυψε η συμμετοχή των τριών γυναικών στην υπόθεση του εικονικού εμβολιασμού και κατασχέθηκαν αντικείμενα τα οποία θα αποσταλούν για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΘεσσαλονίκηΝοσοκομείο Παπανικολάου, Θεσσαλονίκη ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Με τους εμβολιασμούς να κινούνται με ρυθμούς χελώνας ακόμα ένα περιστατικό με πλαστά πιστοποιητικά έγινε γνωστό μετά από σχετικές καταγγελίες. Αφορά το νοσοκομείο «Παπανικολάου» και τουλάχιστον 20 περιπτώσεις fake εμβολιασμών ψευδών δηλώσεων νοσηλευτών οι οποίοι «εμβολιάστηκαν» τις τελευταίες ώρες πριν την έναρξη των αναστολών εργασίας.

Αυτό που πρόδωσε το μυστικό των αντιεμβολιαστών είναι ότι ενώ στο νοσοκομείο Παπανικολάου η διοίκηση είχε αποφασίσει σωστά να κρατήσει ανοιχτό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο το εμβολιαστικό κέντρο αυτοί ξαφνικά επέλεξαν να «εμβολιαστούν» σε άλλα κέντρα ακόμα και 45 χιλιόμετρα μακριά.

efsyn


Σχόλια

εγγραφή

Get new posts by email:

Διαβάστε τα τελευταία Τοπικά Νέα στα Δωδεκάνησα!

Ακολουθήστε τα
Παράπονα Ρόδου στο Google News για άμεση ενημέρωση!

παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *