Θρήνος για την Δώρα στη Ρόδο – Έσύ μας το έλεγες αλλά δεν το καταλαβαίναμεΔεν υπάρχει μεγαλύτερη αξία απο… αυτή της ανθρώπινης ζωής. Φαίνεται όμως πώς κάποιοι δεν το γνωρίζουν ή δεν θέλουν να το αποδεχτούν.

Η γυναίκα μας δεν μας ανήκει. Η σύντροφός μας… δεν μας ανήκει. Δεν την σκοτώνουμε. Δεν την βιάζουμε. Δεν την κακοποιούμε. Αλλά όταν δεν στα έχει μάθει ο μπαμπάκας σου αυτά και η μαμάκα σου… δυστυχώς αυτά συμβαίνουν.

Μια ακόμη γυναικοκτονία. Μια ακόμη μαύρη κηλίδα στη ζωή μας. Μια ακόμη απώλεια μιας γυναίκας που τι έκανε; Ενεργοποίησε το δικαίωμά της να ζήσει ελεύθερη. Γιατί; Γιατί διαπίστωσε πώς μια ερωτική επιλογή της ήταν λάθος.


Και σήμερα αντί να αναπνέει ελεύθερα την θάβουν στον λάκο. Είναι ντροπή για την κοινωνία μας να ζουν τόσο σάπιοι άνθρωποι ανάμεσά μας. Είναι μεγάλος ο πόνος των φίλων και των συγγενών της Δώρας. Λίγο καιρό πρίν ήταν η Τοπαλούδη, η Καρολαϊν μετά η Άννα και τώρα η Δώρα.


ΞΥΠΝΗΣΤΕ και φερθείτε σωστά… μεγαλώνουμε παιδιά με πρότυπα διαφορετικά που ευτυχώς και κρίση έχουν και αντίληψη να απορρίψουν τέτοιες συμπεριφορές στο μέλλον. Το μόνο παρήγορο.
Θρήνος για την Δώρα


Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Σχόλια

εγγραφή

Get new posts by email:

Διαβάστε τα τελευταία Τοπικά Νέα στα Δωδεκάνησα!

Ακολουθήστε τα
Παράπονα Ρόδου στο Google News για άμεση ενημέρωση!

παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *