ροή ειδήσεων

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Θρίλερ δίχως τέλος - Αρνείται τα πάντα ο παππούς, άγνοια δηλώνει η μητέρα



Φρίκη δίχως τέλος η υπόθεση βιασμού της 8χρονης στη Ρόδο. Όλη η οικογένεια δηλώνει άγνοια, με τον παππού της να λέει πως δεν γνώριζαν τι συνέβαινε στο σπίτι της μικρής
Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σοκαριστική υπόθεση του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο που φέρεται πως έχει βιαστεί από άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο, με τον παππού της να είναι ύποπτος.
Ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά από ερωτήσεις που αφορούσαν στην κακοποίηση του παιδιού και αρνήθηκε κατηγορηματικά την οποιανδήποτε σχέση, τονίζοντας τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, η κόρη του αλλά και τα άλλα δύο παιδιά ότι έχει αναλάβει ουσιαστικά την ανατροφή τους και ότι υπήρξε αυστηρός έναντι της 8χρονης.
Μιλώντας στο Mega, υποστήριξε πως δεν γνώριζαν τι συνέβαινε στο σπίτι της μικρής:


«Ερχόταν από το σχολείο, έτρωγε, έπαιρνε την τσαντούλα του και πήγαινε πάνω στην μάνα. Την άλλη μέρα το πρωί πάλι κατέβαινε, του δίναμε να του βάλουμε μέσα στο σχολείο τι ήτανε, θα πάει στο σχολείο θα ξαναέρθει το μεσημέρι να του βάλουμε φαγητό. Να πάρει τη σκάλα να βγει πάνω στην μάνα τους. Δεν ξέραμε εμείς τι γίνεται πάνω» είπε συγκεκριμένα.

Ο ιατροδικαστής της υπόθεσης, μίλησε στο ίδιο μέσο, και ανέφερε πως οι εξετάσεις είναι στα χέρια της εισαγγελίας.


«Έχει γίνει εξέταση, ναι και προχωράει ανακριτικά η υπόθεση, δομείται η δικογραφία, έχει δοθεί στην εισαγγελία και από κει γίνονται οι αποφάσεις» δήλωσε ο Παναγιώτης Κοτρέτσος.



Άγνοια δηλώνει η μητέρα
Σημειώνεται πως η μητέρα της ανήλικης, όταν έμαθε από την κόρη της για τον τραυματισμό της στα γεννητικά όργανα και είδε κάποια σημάδια, τράβηξε φωτογραφία και την απέστειλε σε φίλη της για να τη συμβουλευτεί.



Δύο μέρες μετά βρήκε την αστυνομία στο σπίτι της και τόνισε ότι δεν γνωρίζει οτιδήποτε που σχετίζεται με κακοποίηση του παιδιού.


Η 8χρονη φιλοξενείται σε ίδρυμα της Ρόδου, με ειδικούς παιδοψυχολόγους να είναι στο πλευρό της, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν με γρήγορους ρυθμούς τις έρευνες ώστε να βρεθεί ο ένοχος.

sputniknews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *