ροή ειδήσεων

Ρόδος: Εισαγγελική έρευνα για καταγγελία 29χρονης - Κατηγορεί τον πρώην της για βιασμό και ξυλοδαρμό



Εισαγγελική έρευνα μετά την καταγγελία 29χρονης για βιασμό από τον πρώην της και πατέρα του παιδιού της. Πώς συνέβησαν όλα σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, τι απαντά ο 31χρονος.
Μία 29χρονη καταγγέλλει για βιασμό τον 31χρονο πρώην σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, στη Ρόδο.
Από την Πέμπτη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση του Πταισματοδίκη Ρόδου κατόπιν της από 5 Νοεμβρίου 2021 παραγγελίας της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για τη διερεύνηση τυχόν τελέσεως του αδικήματος του βιασμού της γυναίκας από τον 31χρονο.
Στις 5 Αυγούστου υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου δικογραφία εις βάρος του 31χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, μετά από καταγγελία για βιασμό της 29χρονης υπηκόου Πορτογαλίας, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική».


Ειδικότερα, στις 28 Ιουνίου καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από την 29χρονη ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης Ιουνίου στην Ιαλυσό Ρόδου, ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του ανήλικου παιδιού της, με τη χρήση σωματικής βίας και με απειλές βίας την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της.

Ο κατηγορούμενος αναζητήθηκε από τις Αρχές στο οικείο του περιβάλλον, αλλά δεν βρέθηκε. Ωστόσο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας εμφανίστηκε αυτοβούλως και αρνήθηκε την σε βάρος του κατηγορία.
Για την καταγγελία ελήφθησαν καταθέσεις μαρτύρων καθώς και βιντεοληπτικό υλικό καταστήματος, στο οποίο φαίνεται ο κατηγορούμενος να αποχωρεί με έναν φίλο του.
Στις 30 Ιουνίου κλήθηκε η φερόμενη ως θύμα προκειμένου να καταθέσει συμπληρωματικά. Όμως, δεν μπορούσε να υποδείξει στους αστυνομικούς το δρομολόγιο που ακολούθησαν πριν και μετά την τέλεση της πράξης και σε ποιο ακριβώς σημείο την αποβίβασε ο κατηγορούμενος.


Επίσης, ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της πράξης εντός του οχήματος του άνδρα και λόγω της βιαιότητας της πράξης του, επειδή της προκάλεσε αιμορραγία θα υπάρχουν κηλίδες αίματος, στα πίσω καθίσματα.

Μετά από αυτό, διενεργήθηκε έρευνα από αρμόδιο συνεργείο στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου, στο οποίο και ανευρέθηκαν στίγματα.
Τα δείγματα απεστάλησαν για συγκριτικές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών μαζί με το βιολογικό υλικό της 29χρονης και του κατηγορούμενου.
Στις 3 Αυγούστου 2021 κλήθηκε εκ νέου ο κατηγορούμενος, ο οποίος στην απολογία του αρνήθηκε την σε βάρος του αποδιδόμενη κατηγορία.

Πώς συνέβησαν όλα σύμφωνα με την καταγγέλλουσα
Παράλληλα, για την ημέρα που φέρεται να σημειώθηκε ο καταγγελλόμενος βιασμός, η 29χρονη κατέθεσε ότι προ 4ημέρου είχε μεταβεί για διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με έναν φίλο για να συναντήσει δύο φίλες της. Εκεί, είδε τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της και τα ξημερώματα τον πλησίασε για να του πει ότι έπρεπε να μιλήσουν για το παιδί τους.

Τελικά έφυγαν μαζί και όπως ισχυρίζεται επρόκειτο να τη μεταφέρει στην οικία της, για να μιλήσουν στον δρόμο.
Με το αμάξι του, όπως υποστήριξε, κατευθύνθηκαν προς μια αποθήκη σε οδό που δεν γνωρίζει και εκείνος κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου. Τότε, ισχυρίζεται πως τη χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο και το στόμα. Όπως καταγγέλλει, της είπε να πάει στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου και να κατεβάσει το παντελόνι της και στη συνέχεια την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα και μετά σε συνουσία.
Όπως υποστήριξε η 29χρονη, άρχισε να αιμορραγεί από την βιαιότητα των κινήσεών του και ισχυρίστηκε πως αφού ολοκλήρωσε τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και την άφησε στον δρόμο, παίρνοντάς της και το κινητό, αλλά λίγο μετά επέστρεψε και την πήρε.
Έπειτα, την άφησε στην οικία μιας φίλης της και της επέστρεψε το κινητό τηλέφωνο.


Σε δεύτερη κατάθεση που έδωσε η γυναίκα στις 24 Νοεμβρίου επανέλαβε τους ανωτέρω ισχυρισμούς της και πρόσθεσε συμπληρωματικά ότι της έσπασε τα δύο μπροστινά της δόντια με χτυπήματα.
Από πλευράς του, ο ίδιος κατέθεσε πως η πρώην σύντροφός του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είναι αλκοολική, τείνει να λέει ψέματα και παλαιότερα ήταν χρήστρια ναρκωτικών. Τη μέρα του καταγγελλόμενου βιασμού, όπως είπε ο ίδιος, τον πλησίασαν φίλες της στο κέντρο για να τον πείσουν να ξαναγίνουν ζευγάρι κι εκείνος αρνήθηκε.
Έπειτα υποστήριξε ότι η 29χρονη τον ακολούθησε στην τουαλέτα, τον έσπρωξε και τον ρώτησε αν έχει νέα σύντροφο αλλά και για το παιδί τους, την επιμέλεια του οποίου έχει ο ίδιος.
Όπως είπε ο άνδρας, εκείνη μύριζε αλκοόλ, ενώ τα μάτια της ήταν γουρλωμένα και την απομάκρυνε, λέγοντάς του να μην τον ξαναενοχλήσει.
Αργότερα, η 29χρονη πήγε στο τραπέζι που ήταν με φίλους του και μπροστά σε όλους, του είπε «πάμε να φύγουμε μαζί». Εκείνος, όπως περιέγραψε, γέλασε και της απάντησε ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της. Επικαλείται τις μαρτυρίες των φίλων του και αρνείται κατηγορηματικά όσα του αποδίδει η 29χρονη.

sputniknews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *