ροή ειδήσεων

Εξαιρετικές οι προοπτικές της κρουαζιέρας το 2022 στη ΡόδοΚαλύτερα από το 2019 φαίνεται πως θα εξελιχθεί για τη Ρόδο η κρουαζιέρα το 2022, αφού μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί περί τις 430 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων.


Σύμφωνα με τα στοιχεία του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδ/σου Βασίλη Παπαοικονόμου, «ποδαρικό» στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου θα κάνει το κρουαζιερόπλοιο “Viking Sky” στις 9 Ιανουαρίου, προερχόμενο από το Κουσάντασι.

Μέχρι τώρα για το 2022 έχουν προγραμματιστεί περίπου 430 προσεγγίσεις, όταν το 2019 που ήταν η τελευταία πολύ καλή χρονιά, οι προσεγγίσεις είχαν φθάσει τις 258.

Πάντως και φέτος, παρ’ ότι τα πρώτα κρουαζιερόπλοια κατέπλευσαν τον Μάιο, εφαρμόζοντας το σύστημα «bubble» (δεν επιτρεπόταν στους επιβάτες να επισκεφθούν μαγαζιά, εστιατόρια και γενικά να κινηθούν ελεύθερα), τελικά η σαιζόν εξελίχθηκε πολύ ικανοποιητικά με 195 προσεγγίσεις και περίπου 132.000 επιβάτες, χωρίς να σημειωθεί κάποιο σοβαρό υγειονομικό πρόβλημα.

Η σαιζόν για φέτος, κλείνει για τη Ρόδο στις 18 Δεκεμβρίου, οπότε θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο “Viking Venus” από το Κουσάντασι, με επόμενο λιμάνι τη Σαντορίνη.


Πηγή: Reporter.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *