ροή ειδήσεων

Τα επίσημα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι πλήρως εμβολιασμένοι Βρετανοί κινδυνεύουν να αναπτύξουν Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2022...



Αυτά τα εμβόλια είναι διασπαστές του ανοσοποιητικού συστήματος που μεταμφιέζονται και πωλούνται ως ενισχυτές του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τα τελευταία στοιχεία της έκθεσης της βρετανικής Υπηρεσίας Ασφάλειας Υγείας για την επιτήρηση των εμβολίων δείχνουν ότι τα ενισχυτικά εμβόλια επιταχύνουν μαζικά την υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος και ότι οι περισσότεροι τριπλά/διπλά εμβολιασμένοι άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να αναπτύξουν μια νέα μορφή του συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο Covid-19 μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2022.



Πηγή: THE EXPOSÉ

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση



--- Από έναν ανήσυχο αναγνώστη ---

Ο Οργανισμός Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) δημοσιεύει μια εβδομαδιαία έκθεση "Vaccine Surveillance" που περιέχει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα κρούσματα, τις νοσηλείες και τους θανάτους του Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού στην Αγγλία για μια περίοδο τεσσάρων εβδομάδων.

Συγκρίνοντας τις δύο προηγούμενες δημοσιευμένες εκθέσεις μπορέσαμε να υπολογίσουμε την πραγματική αποτελεσματικότητα των ενέσεων Covid-19 για μια περίοδο 6 εβδομάδων, καθώς και την ενίσχυση ή την υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος σε όλους τους ανθρώπους άνω των 18 ετών στην Αγγλία.

Παρακάτω παρουσιάζεται η ενίσχυση/υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος σε κάθε ηλικιακή ομάδα μεταξύ της 47ης και της 50ης εβδομάδας 2021 σύμφωνα με την Έκθεση επιτήρησης εμβολίων UKHSA - Εβδομάδα 51:

Κρούσματα που αναφέρθηκαν ανά ημερομηνία δειγματοληψίας μεταξύ της εβδομάδας 47 & 50 2021 - https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1043608/Vaccine_surveillance_report_-_week_51.pdf












Τα παρακάτω δείχνουν την ενίσχυση/αποδόμηση του ανοσοποιητικού συστήματος σε κάθε ηλικιακή ομάδα μεταξύ της εβδομάδας 49 και 52 2021 σύμφωνα με την Έκθεση επιτήρησης εμβολίων UKHSA - Εβδομάδα 1 - 2022:

Περιπτώσεις που αναφέρθηκαν ανά ημερομηνία δείγματος μεταξύ της εβδομάδας 49 & 52 2021 - https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1045329/Vaccine_surveillance_report_week_1_2022.pdf














Το ακόλουθο γράφημα δείχνει την υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος που αφορά όλες τις ηλικιακές ομάδες μεταξύ της εβδομάδας 47 και της εβδομάδας 52 του 2021 σύμφωνα με τα στοιχεία που περιέχονται στις εκθέσεις επιτήρησης εμβολίων UKHSA -









Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ένα παράλογα ανησυχητικό ποσοστό καταστροφής του ανοσοποιητικού συστήματος. Αν προεκτείνουμε προς τα εμπρός υποθέτοντας τον ίδιο ρυθμό υποβάθμισης του ανοσοποιητικού συστήματος που είδαμε το δεκαπενθήμερο των Χριστουγέννων, τότε έχουμε τα εξής...









Αποτελεσματικότητα εμβολίου -100% σημαίνει ότι τα εμβόλια έχουν καταστρέψει πλήρως την ανοσολογική σας απάντηση στο Covid-19. Είστε ανυπεράσπιστοι απέναντί του σε σύγκριση με ένα μη εμβολιασμένο άτομο (δηλαδή με κάποιον που εξακολουθεί να έχει αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος).

Οι εμβολιασμένοι θα καταδικαστούν να επαναμολυνθούν επ' αόριστον, όπως ο τριπλά εμβολιασμένος ηγέτης των Εργατικών Sir Keir Starmer.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι τα εμβόλια αποτυγχάνουν να λειτουργήσουν ή ότι η αποτελεσματικότητά τους μειώνεται. Αυτό θα οδηγούσε απλώς σε 0% αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Αν τα εμβόλια απλώς αποτύγχαναν να λειτουργήσουν, η αποτελεσματικότητά τους θα πλησίαζε από πάνω την αποτελεσματικότητα των μη εμβολιασμένων ανοσοποιητικών συστημάτων. Αλλά δεν συμβαίνει αυτό. Τα κρούσματα που έχουν εμβολιαστεί είναι πολλές φορές χειρότερα από τους αριθμούς των κρουσμάτων που δεν έχουν εμβολιαστεί. Η αποτελεσματικότητα των εμβολιασμένων καταδύεται μίλια κάτω από την αποτελεσματικότητα των μη εμβολιασμένων. Αυτοί οι αριθμοί αποτελούν καταστροφή για τους εμβολιασμένους.

Τα εμβόλια δεν εξασθενούν και ούτε θα εξασθενήσουν στο μέλλον. Κάθε κύτταρο που μολύνουν αρχίζει να παράγει παθογόνες ακίδες πρωτεϊνών. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα το αναγνωρίζει αυτό (ακόμη και αν εσείς δεν το αναγνωρίζετε) και στέλνει κύτταρα-φονιάδες Τ για να καταστρέψουν αυτά τα κύτταρα. Γιατί σε αντίθεση με τη σημερινή γενιά πολιτικών, φαρμακευτικών πωλητών και γραφειοκρατών του NHS, το ανοσοποιητικό σας σύστημα προσπαθεί απεγνωσμένα να σας κρατήσει στη ζωή. Όσο περισσότερα ενισχυτικά παίρνετε, όσο περισσότερες ακίδες πρωτεϊνών φτιάχνετε, τόσο περισσότερα κύτταρα χάνετε και τόσο μεγαλύτερο μέρος της περιορισμένης αντίδρασης του ανοσοποιητικού σας συστήματος κατευθύνεται σε έναν αυτοπροκαλούμενο εμφύλιο πόλεμο εναντίον των εμβολιασμένων κυττάρων.

Μπορεί να μην αναγνωρίζετε τα εμβόλια ως ξένα, ως επικίνδυνα και ως θανατηφόρα για τον οργανισμό σας, αλλά το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα διαφωνούσε. Αυτή τη στιγμή καταστρέφει απολύτως κάθε εμβολιασμένο κύτταρο στο σώμα σας (αν έχετε εμβολιαστεί).

Το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι αυτό που σας κρατά όρθιους και σας κρατάει να αναπνέετε και σας εμποδίζει να πέσετε από μυοκαρδίτιδα, όχι τα εμβόλια. (Παρεμπιπτόντως, για όλους εκείνους που έχουν πιστέψει το ψέμα της ήπιας μυοκαρδίτιδας, παρακαλούμε διαβάστε το τελευταίο τμήμα αυτού του άρθρου).

Αυτά τα τελευταία στοιχεία της UKHSA είναι ένας κατάλογος της προοδευτικής καταστροφής του ανοσοποιητικού σας συστήματος από τα εμβόλια, την οποία εντοπίσαμε για πρώτη φορά και δημοσιεύσαμε στο Expose στις 10 Οκτωβρίου 2021.

Αυτά τα εμβόλια επαναπρογραμματίζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα ώστε να αποτυγχάνει και επομένως να απαιτεί περισσότερα φάρμακα από την Pfizer και τη Moderna, ακριβώς όπως ένας ασθενής με HIV AIDS. Κανένα αληθινό εμβόλιο δεν θα είχε ποτέ αρνητική αποτελεσματικότητα. Αυτά τα εμβόλια είναι διασπαστές του ανοσοποιητικού συστήματος που μεταμφιέζονται και πωλούνται ως ενισχυτές του ανοσοποιητικού συστήματος. Δεν έχουν καμία άμεση αποτελεσματικότητα κατά της Omicron. Έτσι, αυτή η παραλλαγή εκθέτει την πραγματική τους φύση ως δηλητήρια του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό μπορεί κάλλιστα να είναι μια εγκληματική εξαπάτηση. Πολλοί που ενδιαφέρονται προσπαθούν να το αποκαλύψουν αυτό εδώ και μήνες. Αλλά τώρα η UKHSA έκανε τη δουλειά μας για εμάς.

Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η Pfizer και η Moderna δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και πώληση ανοσοδιαταρακτών ως εμβολίων.

Το μόνο ερώτημα που απομένει τώρα είναι πόσο μέρος του ανοσοποιητικού σας συστήματος θα έχει καταστραφεί 100% μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου; Πόση από την ανοσολογική απάντηση στο Covid-19 απαιτείται για την καταπολέμηση του καρκίνου, της βακτηριακής σήψης, της μυκητιασικής σήψης, άλλων ιών, αυτοάνοσων νοσημάτων κ.λπ. κ.λπ.

Αν σταματήσετε να δηλητηριάζετε τον οργανισμό σας μπορεί να ανακάμψει. Αν συνεχίσετε να το δηλητηριάζετε, δεν θα το κάνει.

Όλο το κόκκινο μελάνι στον παραπάνω πίνακα αποτελεσματικότητας των εμβολίων δηλώνει ότι τα διαβατήρια εμβολίων είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που απαιτείται για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας. Οι εμβολιασμένοι είναι αυτοί που εξαπλώνουν την Omicron και όχι οι ανεμβολίαστοι, και όσο περισσότερο εμβόλιο έχετε κάνει τόσο πιο γρήγορα υποβαθμίζεται το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Το Expose επεσήμανε τον Οκτώβριο ότι τα ενισχυτικά σας δίνουν μια βραχύβια διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος που σύντομα θα ακολουθηθεί από έναν ακόμη ταχύτερο ρυθμό μείωσης της ανοσολογικής απόκρισης. Θεέ μου, αυτό ήταν μια υποτίμηση - Μια υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος κατά 70% σε 2 εβδομάδες για άτομα 70-79 ετών;

Εδώ είναι αυτό που δημοσιεύσαμε στις 30 Οκτωβρίου - https://dailyexpose.uk/2021/10/30/gov-reports-show-fully-vaccinated-and-children-developing-ade/

«Στο άλλο άκρο της ηλικιακής κλίμακας, η ομάδα 80+ είδε μια σημαντική βελτίωση την Εβδομάδα 42, λόγω των ενισχυτών που θα τους εξασφαλίσουν μερικούς μήνες βελτιωμένης ανοσίας κατά του Covid που θα κρύψει τη συνεχιζόμενη σταδιακή υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτά τα ενισχυτικά είναι τα ίδια με τους αρχικούς εμβολιασμούς (επειδή δεν έχει εγκριθεί ακόμη κανένα άλλο εμβόλιο και επειδή οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν αποζημιωθεί μέχρι στιγμής μόνο έναντι των αρχικών εμβολίων). Επομένως, η ανησυχία είναι ότι, ενώ η ανοσία του Covid-19 μπορεί να βελτιωθεί για μερικούς μήνες, η γενική τους ανοσία τώρα υποβαθμίζεται ακόμη πιο γρήγορα από ό,τι θα είχε γίνει αν δεν είχε ληφθεί το ενισχυτικό. Θα δούμε αν αποδεικνύεται ότι ισχύει από μελλοντικά δεδομένα».

Λοιπόν, τώρα έχουμε τα μελλοντικά δεδομένα, και δυστυχώς μπορούμε να δούμε ότι ήταν έτσι.

Ο Δρ Στιβ Τζέιμς του King's College Hospital του Νότιου Λονδίνου

Πρέπει να παραθέσουμε εδώ τον Dr. Steve James από το King's College Hospital στο Νότιο Λονδίνο, ο οποίος απάντησε στον Υπουργό Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου Sajid Javid και είπε: "Λοιπόν, είχα το COVID κάποια στιγμή, έχω αντισώματα και εργάζομαι στη ΜΕΘ COVID από την αρχή. Δεν έχω κάνει εμβολιασμό, δεν θέλω να κάνω εμβολιασμό. Τα εμβόλια μειώνουν τη μετάδοση μόνο για περίπου 8 εβδομάδες για τη Delta, με την Omicron είναι πιθανώς λιγότερο. Και γι' αυτό, θα με απολύσουν αν δεν κάνω εμβόλιο; Η επιστήμη δεν είναι αρκετά ισχυρή", δήλωσε ο James.

Τα στοιχεία της UKHSA επιβεβαιώνουν τις παρατηρήσεις του. Και πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Sajid ότι έκανε την ερώτηση που προκάλεσε την απάντηση του γιατρού. Ο Dr James συνέχισε:

"Αν δεν έχετε κάνει το εμβόλιο, να μην το κάνετε, γιατί η προστασία που έχω από τη μετάδοση είναι ισοδύναμη με κάποιον που έχει εμβολιαστεί".

"Ναι", απάντησε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: "Αλλά κάποια στιγμή θα εξασθενίσει και αυτό".

"Αλλά αν θέλετε να παρέχετε προστασία με αναμνηστικό εμβόλιο, θα πρέπει να κάνετε ενέσεις σε όλους κάθε μήνα", επισήμανε ο James. "Αν η προστασία έχει εξαντληθεί από τη μετάδοση μετά από δύο μήνες, τότε μετά από ένα μήνα έχετε ακόμα λίγη προστασία - αλλά αν θέλετε να διατηρήσετε την προστασία, θα πρέπει να ενισχύετε όλα τα μέλη του προσωπικού κάθε μήνα, κάτι που δεν πρόκειται να κάνετε".



Αυτά τα τελευταία σχόλια είναι το κλειδί και δεν έχουν αναφερθεί ευρέως. Αλλά πρόκειται για έναν γιατρό καρδιολογικής ΜΕΘ σε μεγάλο νοσοκομείο του Νότιου Λονδίνου που λέει να μην εμβολιαστείτε.

Η μυοκαρδίτιδα έχει ποσοστό θνησιμότητας 56% μέσα σε 4,3 χρόνια σύμφωνα με την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία

Ο Dr. Anthony Hinton, σύμβουλος χειρουργός με 30 χρόνια εμπειρίας που εργάζεται για το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) του Ηνωμένου Βασιλείου, προειδοποίησε ότι η μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το "εμβόλιο" του κορονοϊού Wuhan (Covid-19) έχει ποσοστό θνησιμότητας 20% στα παιδιά μετά από δύο χρόνια και ποσοστό θνησιμότητας 50% σε πέντε χρόνια.

Σε ένα tweet, ο Χίντον εξήγησε ότι η ιογενής μυοκαρδίτιδα δεν είναι "ήπια", προσθέτοντας ότι "[ε]ίναι νεκρός καρδιακός μυς". Το να υπονοεί κανείς ότι η μυοκαρδίτιδα είναι κατά οποιονδήποτε τρόπο ήπια είναι σαν να λέει ότι ένα άτομο είναι "λίγο έγκυος", πρόσθεσε ο Σκωτσέζος τηλεοπτικός παρουσιαστής και συγγραφέας Neil Oliver.

Το ιατρικό περιοδικό Circulation της American Heart Association εξηγεί ότι η μυοκαρδίτιδα οδηγεί σε ποσοστό θνησιμότητας 56% σε 4,3 χρόνια. Η γιγαντοκυτταρική μυοκαρδίτιδα είχε ποσοστό θνησιμότητας 80% σε πέντε χρόνια.

Η μελέτη Myocarditis Treatment Trial ανέφερε ποσοστά θνησιμότητας για βιοψία-βεβαίωση μυοκαρδίτιδας 20% και 56% σε 1 έτος και 4,3 έτη, αντίστοιχα. Αυτά τα αποτελέσματα είναι παρόμοια με τα δεδομένα παρατήρησης της Mayo Clinic για ποσοστά επιβίωσης 5 ετών που προσεγγίζουν το 50%. Η επιβίωση με γιγαντοκυτταρική μυοκαρδίτιδα είναι σημαντικά χαμηλότερη, με <20% των ασθενών να επιβιώνουν 5 χρόνια - https://www.ahajournals.org/doi/full/10.1161/circulationaha.105.584532

VAIDS

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου κάθε πλήρως εμβολιασμένο άτομο στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να έχει πλήρως ανεπτυγμένο AIDS με τη μεσολάβηση του εμβολίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, μεγάλο μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος που έχει απομείνει σήμερα με την ικανότητα να καταπολεμά την Omicron θα έχει χαθεί.

Αυτό θα προκαλέσει τεράστια επιβάρυνση στο NHS και τεράστιο πόνο, ταλαιπωρία και θάνατο, τα οποία μας έχει προκαλέσει ένα διεφθαρμένο σύστημα υγείας. Αυτό πρέπει να είναι το μεγαλύτερο αυτογκόλ στην ιστορία της ιατρικής.

ellinikiafipnisis.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/1/22 17:57

    Ο Κούλης και τα παπαγαλάκια του είναι ενήμερα, ή θα ψηφήσουν νόμο να τους βγάζει λάδι όταν ο κόσμος ξεσηκωθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *