ροή ειδήσεων

Επιχορηγήσεις για 5 ξενοδοχεία και καταλύματα σε Ρόδο, Ελαφόνησο, Άστρος, Δυτική Μάνη και Μυστρά



Πέντε αποφάσεις για υπαγωγή ισάριθμων επενδύσεων σε καταλύματα, στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων και ενίσχυση με επιχορηγήσεις, σε Ρόδο, Ελαφόνησο, Άστρος, Δυτική Μάνη και Μυστρά υπογράφηκαν από τους αρμοδίους των περιφερειών Πελοποννήσου και Νοτίου Αιγαίου.

Οι εγκρίσεις με τις επιχορηγήσεις και οι αντίστοιχες αποφάσεις είναι οι πλέον πρόσφατες και όχι των … προηγούμενων ετών ή αρκετών μηνών και δημοσιεύονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

Πιο αναλυτικά, υπογράφηκε η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «BUDDHA’S Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» με δ.τ. «BUDDHA’S Ι.Κ.Ε.» (Υπό Σύσταση) στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Γ ́ κύκλος), όπως ισχύει, που αναφέρεται στην «Ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας» (ΚΑΔ κύριου κλάδου δραστηριότητας: 55.10, Ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα), στη θέση Λεύκη στην Ελαφόνησο Π.Ε. Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνολικού
επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.656.529,44 € και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.642.447,10 €.

Στο επενδυτικό σχέδιο χορηγείται ενίσχυση με τη μορφή της ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, συνολικού ύψους 901.845,91 €, ενώ οι νέες θέσεις εξαρτημένης εργασίας που θα δημιουργηθούν από τη υλοποίηση της επένδυσης ανέρχονται σε 6,85 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας (Ε.Μ.Ε.).

Στο Άστρος


Επίσης, εγκρίθηκε η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «ΔΟΥΖΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ» με δ.τ. «ΔΟΥΖΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ» (Υπό Σύσταση) στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Γ ́ κύκλος), όπως ισχύει, που αναφέρεται στην «Ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας» (ΚΑΔ κύριου κλάδου δραστηριότητας: 55.10, Ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα), της Δ.Ε Βόρειας Κυνουρίας, Τ.Κ. Παράλιου Άστρους, Ζαφειρόπουλου Π.Ε. Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 443.054,28 € και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 443.054,28 €.

Στο επενδυτικό σχέδιο χορηγείται ενίσχυση με τη μορφή της ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, συνολικού ύψους 243.679,85 €, ενώ οι νέες θέσεις εξαρτημένης εργασίας που θα δημιουργηθούν από τη υλοποίηση της επένδυσης ανέρχονται σε 0,50 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας (Ε.Μ.Ε.).

Στο Μυστρά

Ακόμη, υπογράφηκε η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «ΙΩΑΝΝΗΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΣ Ε.Ε» στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Γ ́ κύκλος), όπως ισχύει, που αναφέρεται στην «Ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας» (ΚΑΔ κύριου κλάδου δραστηριότητας: 55.10, Ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα), στην τ.κ. Μαγούλας Δ.Ε. Μυστρά Δήμου Σπάρτης ΠΕ Λακωνίας Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 507.872,71 € και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 503.988,12 €.

Στο επενδυτικό σχέδιο χορηγείται ενίσχυση με τη μορφή της ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, συνολικού ύψους 277.193,46 €, ενώ οι νέες θέσεις εξαρτημένης εργασίας που θα δημιουργηθούν από τη υλοποίηση της επένδυσης ανέρχονται σε 2,75 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας (Ε.Μ.Ε.).

Στην Δυτική Μάνη

Επίσης υπογράφηκε η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κ ΣΙΑ ΟΕ» με δ.τ. «Πνοή Boutique Hotel» (Υπό Σύσταση) στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Γ ́ κύκλος), όπως ισχύει, που αναφέρεται στην «Ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας » (ΚΑΔ κύριου κλάδου δραστηριότητας: 55.10, Ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα), στη θέση ΠΛΑΓΙΑΔΑ, Τ.Κ. Προσηλίου, Δ.Ε. Λεύκτρου, Δήμος Δυτικής Μάνης, Π.Ε. Μεσσηνίας, Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 968.974,87 € και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 968.974,87 €.

Στο επενδυτικό σχέδιο χορηγείται ενίσχυση με τη μορφή της ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, συνολικού ύψους 534.936,18 €, ενώ οι νέες θέσεις εξαρτημένης εργασίας που θα δημιουργηθούν από τη υλοποίηση της επένδυσης ανέρχονται σε 4,00 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας (Ε.Μ.Ε.).

Στην Ρόδο

Τέλος υπογράφηκε η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΡΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» με δ.τ. «IXIAN DREAM» στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Δ ́ κύκλος), όπως ισχύει, που αναφέρεται στον «Εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής της υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας ΙΞΙΑΝ ΝΤΡΙΜ, κατηγορίας τεσσάρων αστέρων (4*), δυναμικότητας 56 δωματίων, 96 κλινών, μισθωμένης από την εταιρία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΡΗΣ
ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, στη Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού, του Δήμου Ρόδου, του Νομού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» (ΚΑΔ κύριου κλάδου δραστηριότητας: 55.10, Ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα), συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 768.431,45 € (ευρώ) και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 768.431,45 € (ευρώ).

Στο επενδυτικό σχέδιο χορηγείται ενίσχυση με τη μορφή της ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, συνολικού ύψους 310.472,58 €, ενώ οι νέες θέσεις εξαρτημένης εργασίας που θα δημιουργηθούν από τη υλοποίηση της επένδυσης ανέρχονται σε 3,50 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας (Ε.Μ.Ε.).

money-tourism


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *