ροή ειδήσεων

Απορρίφθηκαν από το ΣτΕ τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του διαγωνισμού της ΔΕΗ



Απορρίφθηκαν από το ΣτΕ σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει από κοινού με τον Δήμο Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κατά του διαγωνισμού για τη διενέργεια προσλήψεων στα εργοστάσια της ΔΕΗ.

Την εξέλιξη δημοσιοποίησε σήμερα η διοίκηση του ΕΚΡ, με ανακοίνωση της, η οποία αναφέρει τα εξής:
«Δυστυχώς και πάλι μέσα από πληροφορίες, όχι μέσα από επίσημη απάντηση, το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τα ασφαλιστικά μας μέτρα κατά της προκήρυξης της Δ.Ε.Η Α.Ε. Ασφαλιστικά μέτρα που σχετίζονταν με την πλήρωση εκατόν εξήντα εννέα (169) θέσεων εργασίας, εκ των οποίων οι είκοσι οκτώ (28) αφορούσαν την περιοχή μας, απορρίπτοντας στην ουσία τους ντόπιους εργαζόμενους και μηδενίζοντας το αίτημα της τοπικής κοινωνίας αλλά και τις δεσμεύσεις της Επιχείρησης να μην προτάξει το κριτήριο της εντοπιότητας.
Ευελπιστούμε το Συμβούλιο της Επικρατείας να στείλει και σε μας σύντομα την απόφαση αλλά και το σκεπτικό της απόρριψής της.
Εμείς δηλώνουμε, πάντα σε συνεννόηση με την τοπική κοινωνία, ότι δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμοστεί στην πράξη αυτή η αδικία, ξεκινώντας με κινητοποιήσεις οι οποίες συν των άλλων θα αφορούν το πόσο επιβαρύνεται η υγεία των κατοίκων και το περιβάλλον της περιοχής και εάν τηρούνται τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.
Σύντομα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Ε.Κ.Ρ ώστε να οριοθετηθούν οι επόμενες αντιδράσεις μας.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα Στάσση να απαξιώνει ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Ρόδου».

ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *