ροή ειδήσεων

Κως: Σε θανατηφόρο τροχαίο νεκρός ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπούλης



Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με παράσυρση του δικύκλου που οδηγούσε κατέληξε στα βαρύτατα τραύματά του ο μπασκετμπολίστας και αρχηγός της ομάδας της Κω

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (03/10-18.30) στον κόμβο «καρμανιόλα», στη συμβολή της Επαρχιακής οδου Κω-Κέφαλου με ανώνυμη οδό, στο Μαρμαρωτό, πριν την είσοδο της πόλης, στο νησί της Κω. Σύμφωνα με την αυτοψία της Τροχαίας όχημα επαγγελματικής χρήσης “κλουβα”, συγκρούστηκε με το διερχόμενο δίκυκλο με συνέπεια το βαρύτατο τραυματισμό του αναβάτη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο οδηγός της «κλούβας» επιχείρησε να στρίψει και παρέσυρε τη μοτοσυκλέτα. Ο αναβάτης του δικύκλου διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κω, όπου, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.


Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του ταυτοποιήθηκε νεκρός ο 34χρονος μπασκετμπολίστας, αρχηγός στην ομάδα του Φοίβου Κω, Δημήτρης Παπούλης.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κω.

Στην αναγγελία θανάτου του 34χρονου αρχηγός του Φοίβου Κω Δημήτρη Παπούλη, οι ομάδες των Δωδεκανήσων εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις σε συμπαράσταση της μπασκετικής οικογένεια του Φοίβο Κω.

ΗΡΑΚΛΗΣ 2000: “Είναι από εκείνες τις στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο θλίψη για το θάνατο ενός τόσο νέου και χαμογελαστού ανθρώπου, του Δημήτρη Παπούλη, που “έφυγε” από τη ζωή τόσο πρόωρα. Ο Α.Σ. Ηρακλής 2000 εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους οικείους του, καθώς και στην οικογένεια του Φοίβου Κω!»

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: «H Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (CBA) και όλα τα μέλη της , εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του 34χρονου αθλητή του Φοίβου Κω, Δημήτρη Παπούλη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Καλή δύναμη και κουράγιο, στην οικογένεια, τους συγγενείς, τους οικείους του και στην οικογένεια του Φοίβου, για την δυσβάσταχτη αυτή απώλεια. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ: «Μεγάλη απώλεια για τον αθλητισμό η σημερινή. Όταν ένα τόσο ξεχωριστό και χαμογελαστό παιδί φεύγει από την ζωή δεν νιώθουμε τίποτα άλλο παρά μόνο θλίψη και πίκρα.. Καλό ταξίδι Δημήτρη μας. Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές και τον σεβασμό που πρόσφερες στον αθλητισμό μας. Το γήπεδο χωρίς εσένα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο… Συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια καθώς και στην δεύτερη οικογένειά του, τον Φοίβο.. ΚΑΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ!»

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: «Θλίψη, πόνος και λέξεις που δύσκολα μπορούν να γραφτούν… Την Παρασκευή σε είχαμε απέναντι μας, αντίπαλο μας στο παρκέ, στο φιλικό μας παιχνίδι στην Κω και σήμερα είμαστε στην τόσο δυσάρεστη θέση να σε αποχαιρετήσουμε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα. Ο Γ.Σ. Διαγόρας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπούλη, ενός νέου ανθρώπου, ενός εξαιρετικού αθλητή με αγάπη για το μπάσκετ και τη ζωή. Σύσσωμη η ομάδα μας αποχαιρετάει τον αρχηγό του φίλου σωματείου Φοίβου Κω, με την ελπίδα ότι η μνήμη του Δημήτρη θα αποτελέσει οδηγό για όλους. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, δύναμη και κουράγιο στις δύσκολες αυτές στιγμές. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φοίβου Κω, που έχασε τον αρχηγό του και έναν υπέροχο άνθρωπο».

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: «Ο Α.Σ. Έσπερος Κω είναι συγκλονισμένος από την πρόωρη απώλεια του αθλητή του Φοίβου, Δημήτρη Παπούλη και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Η Α.Ε. Καλλιθέα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπούλη αλλά και στην οικογένεια του Φοίβου Κω. Η απώλεια ενός νέου ανθρώπου με όνειρα για τη ζωή, μας θλίβει και το μπάσκετ της Δωδεκανήσου πενθεί. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του, αλλά και στην ομάδα του Φοίβου για την απώλεια του αρχηγού του».

ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ: «Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από την απώλεια του αθλητή του Φοίβου Κω Δημήτρη Παπούλη. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητηρια στην οικογένεια του Δημήτρη, στους αγαπημένους και τους φίλους τους. Κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες αυτές στιγμές, τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην οικογένεια του Φοίβου Κω.»

nantiareport

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *