ροή ειδήσεων

Super Cup Ρόδου: Στον τελικό Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός



Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν στη Ρόδο στον τελικό του 3ου Super Cup, για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 21:00, ενώ ο μικρός τελικός, ανάμεσα σε Κολοσσό και Προμηθέα, θα αρχίσει στις 17:00.

Ο γηπεδούχος Κολοσσός Ρόδου πρόβαλε σθεναρή αντίσταση στον Παναθηναϊκό, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Super Cup, αλλά έστω και δύσκολα (72-67) ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό. Οι Άντριους, Ουίλιαμς και Γκριγκόνις έκαναν τη διαφορά στην 4η περίοδο για τους «πράσινους», όταν οι δύο ομάδες έκαναν επιμέρους σκορ… 11-10.

Οι Ουίλιαμς και Γκουντάιτις σημείωσαν από 14 πόντους, με τον πρώτο να μαζεύει και 8 ριμπάουντ. Ο Γκριγκόνις πρόσθεσε 13 πόντους. Ο Λι πέτυχε 8 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ 7 πόντους και 4 ασίστ ήταν η συνεισφορά του Πονίτκα. Από τον Κολοσσό, ο Σταρκς ήταν σε εξαιρετική βραδιά με 20 πόντους και 8/11 δίποντα, ενώ double double σημείωσε ο Όζμπορν με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Στο ρελαντί προκρίθηκε στον τελικό του 3ου Super Cup ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 93-65 του Προμηθέα Πατρών. Η ομάδα του Πειραιά πάτησε γκάζι στο β΄ μέρος, είχε πρωταγωνιστή τον Σάσα Βεζένκοφ με 19 πόντους και θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, απέναντι στον περυσινό νικητή, Παναθηναϊκό.

Με 24/40 δίποντα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν άφησε περιθώρια για αμφισβήτηση στους Αχαιούς. Οι δύο ομάδες ευστόχησαν σε 11 τρίποντα έκαστη, αλλά η ανωτερότητα του Ολυμπιακού ήταν πασιφανής στο παρκέ. Εξαιρετικός ο Άλεκ Πίτερς, με 17 πόντους και 3/4 τρίποντα, 12 πόντους και 8 ριμπάουντ είχε ο Μπόλομποϊ, ενώ από 11 πόντους πρόσθεσαν οι Λούντζης (3/4 τρίποντα) και Ουόκαπ. Οι Σίμπσον (16π.), Κουλμπόκα (14π.) και Κάουαν (11π.) ήταν διψήφιοι για την ομάδα του Μάκη Γιατρά.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *