ροή ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Ανάγκαζαν έγκυο να ζητιανεύει- 51χρονος επιχειρούσε να τη βιάσει



Μία συγκλονιστική υπόθεση εμπορίας ανθρώπων αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη με θύμα μία 34χρονη έγκυο, που δεχόταν σωματική και ψυχολογική βία από έναν άνδρα και μία γυναίκα που την ανάγκαζαν να επαιτεί. Μάλιστα ο άνδρας αποπειράθηκε επανειλημμένα να τη βιάσει. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι 51 και 53 ετών (άντρας-γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για εμπορία ανθρώπων από κοινού και απόπειρα βιασμού.

Ειδικότερα, η 34χρονη που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, εντοπίστηκε να επαιτεί σε καθημερινή βάση σε κεντρικές οδούς της πόλης, θέτοντας σε πιθανό κίνδυνο τόσο τη ζωή της όσο και του μωρού που κυοφορούσε. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 34χρονη περί τα τέλη Οκτωβρίου του εισήλθε στη χώρα μας μαζί με την 53χρονη ομοεθνή της, η οποία εκμεταλλευόμενη την οικονομική της δυσχέρεια την έπεισε να επαιτεί. Η εγκυμονούσα διέμενε στην οικία των δύο δραστών, οι οποίοι με την άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας την εξανάγκαζαν να επαιτεί πολλές ώρες και να τους αποδίδει το σύνολο των χρημάτων που αποκόμιζε.


Επιπλέον, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 34χρονη, ο 51χρονος αποπειράθηκε επανειλημμένα να τη βιάσει με τη χρήση βίας και απειλών, πλην όμως λόγω της αντίδρασης της παθούσας δεν ολοκλήρωσε τις απόπειρες αυτές.


Αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν χθες και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ethnos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *