ροή ειδήσεων

Αγωνία για τον Πελέ που εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο: Τι μεταδίδουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, τι απαντά η κόρη τουΗ υγεία θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Πελέ, φέρεται να έχει επιδεινωθεί μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο με πρήξιμο σε όλο του το σώμα.


Ο Πελέ, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για μεταστατικό καρκίνο, μπήκε στο νοσοκομείο Albert Einstein την Τρίτη σε επίσκεψη που δεν είχε προγραμματιστεί, αφού μεταφέρθηκε από τη σύζυγό του Marcia Aokoi και έναν φροντιστή, σύμφωνα με το ESPN Brasil.


Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου επιβεβαίωσε την κατάστασή του με ανασαρκώσεις (γενικό πρήξιμο), οίδημα (γενικό οίδημα) και μάλιστα διαπίστωσε «αποσυμπιεσμένη καρδιακή ανεπάρκεια».


Αναφέρεται επίσης ότι η χημειοθεραπεία του για τον καρκίνο του δεν αποδίδει πλέον, ενώ διαγνώστηκε με διανοητική σύγχυση κατά την είσοδό του στο νοσοκομείο, όπου ήταν ανήσυχος.


Σήμερα πρόκειται να υποβληθεί σε διάφορες εξετάσεις για περαιτέρω αξιολόγηση των προβλημάτων που εντοπίστηκαν και των προβλημάτων με τα όργανά του που έχουν επηρεαστεί από τον μεταστατικό καρκίνο. Θα εξεταστεί επίσης η πιθανότητα ηπατικής εγκεφαλοπάθειας, ενώ ο Πελέ δυσκολεύεται επίσης να φάει.


Πρόκειται για μια εξαιρετικά ανησυχητική στιγμή για το ιατρικό προσωπικό και την οικογένεια του Πελέ, με ιδιαίτερη ανησυχία για το πώς η θεραπεία του καρκίνου δεν αποδίδει.


Δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για την έξοδο του Πέλε από το νοσοκομείο, με τον Πέλε να βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο με τη σύζυγο και τον φροντιστή του στο πλευρό του.


Ωστόσο, η κόρη του Πέλε, Kely Nascimento, επέμεινε ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας και ότι δεν υπήρχε «καμία έκπληξη ή έκτακτη ανάγκη« με την παραμονή του πατέρα της στο νοσοκομείο.


Η ίδια δημοσίευσε στο Instagram: «Πολύς συναγερμός στα μέσα ενημέρωσης σήμερα σχετικά με την υγεία του πατέρα μου. Βρίσκεται στο νοσοκομείο για τη ρύθμιση της φαρμακευτικής αγωγής. Δεν υπάρχει καμία έκτακτη ανάγκη ή νέα τρομερή πρόβλεψη. Θα είμαι εκεί για την Πρωτοχρονιά και υπόσχομαι να δημοσιεύσω μερικές φωτογραφίες».


Οι υπάλληλοι του νοσοκομείου δεν έχουν σχολιάσει την υγεία του και ενώ η σύζυγός του Marcia επιβεβαίωσε ότι το βραζιλιάνικο είδωλο βρίσκεται στο νοσοκομείο, άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται μόνο για την καθιερωμένη χημειοθεραπεία και τις εξετάσεις του.

ethnos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *