Με μια παράνομη αντι - NAVTEX προσπαθεί να «απαντήσει» η Άγκυρα σε άσκηση που έχει ετοιμάσει το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό σε περιοχή μεταξύ Ρόδου και Κύπρου, η οποία έχει προκαλέσει φρενίτιδα στην Άγκυρα.
“Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό θα πραγματοποιήσει βολές στην Ανατολική Μεσόγειο, εντός των ορίων της “Γαλάζιας Πατρίδας”. Το τουρκικό Τμήμα Ναυσιπλοΐας, Υδρογραφίας και Ωκεανογραφίας στην Αττάλεια εξέδωσε NAVTEX για το θέμα”, αναφέρουν τουρκικές πηγές.
Αμφισβητώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της Λευκωσίας, η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για την περιοχή που έχει ήδη δεσμευτεί από την Κύπρο για λογαριασμό του αεροπλανοφόρου «Charles de Gaulle».
Πενταπόσταγμα
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.