ροή ειδήσεων

Τούρκοι διαφημίζουν ”προσφορές – πακέτα” κλινικών προς Έλληνες καρκινοπαθείς



Τα κενά του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) όχι μόνο δεν καλύπτονται αλλά αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Την ώρα μάλιστα που τα νοσοκομεία στην Κω και τη Ρόδο αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και το ακτινοθεραπευτικό κέντρο δεν λειτουργεί ακόμα, μια ιδιωτική κλινική στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας ξεκίνησε καμπάνια διαφήμισης για τις θεραπείες της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η διαφήμιση της τουρκικής ιδιωτικής κλινικής Acibadem, με παραρτήματα στην Ολλανδία, στην Βουλγαρία και στα Σκόπια, καλεί τους Δωδεκανήσιους στα ελληνικά, να συμπληρώσουν μια φόρμα για να λάβουν δωρεάν ιατρική γνώμη για τη θεραπεία του καρκίνου.


«Ως Νοσοκομείο Acibadem Bodrum, καλωσορίζουμε τους Έλληνες επισκέπτες μας από τα Δωδεκάνησα και παρέχουμε υποστήριξη στα ελληνικά καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας τους. Με την πολυεπιστημονική κλινική μας προσέγγιση, προσφέρουμε όλες τις αξονικές τομογραφίες (ΡΕΤ CΤ), ακτινοθεραπεία, ανοσοθεραπεία, χημειοθεραπεία και χειρουργικές επεμβάσεις που θα χρειαστούν στη θεραπεία του καρκίνου, από τη διάγνωση έως τη θεραπεία, με ειδικές τιμές για τους επισκέπτες μας που έρχονται από τα νησιά στο Μπόντρουμ. Το Acibadem Bodrum είναι το μεγαλύτερο πλήρες νοσοκομείο στην περιοχή, με 104 κρεβάτια, 23 κρεβάτια εντατικής θεραπείας, 9 μονάδες εντατικής θεραπείας νεογνών, 4 χειρουργικές αίθουσες, 10 αίθουσες έκτακτης ανάγκης και ελικοδρόμιο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μια δωρεάν γνώμη για τη Θεραπεία του καρκίνου σας από τους ειδικούς γιατρούς της ACIBADEM! ‘Εκπτωση 50% στα δρομολόγια Kos -Bodrum», αναφέρει αναλυτικά η διαφήμιση.

«Προσοχή γιατί δεν γνωρίζουμε τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες σημειώνει ο Νίκος Λαθουράκης από τον ΙΣΗ, ζητώντας από το Υπουργείο Υγείας να εξετάσει τι συμβαίνει»

difernews


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *