ροή ειδήσεων

Ρόδος: “Σε άθλια κατάσταση οι υποδομές Υγείας” σύμφωνα με το ΚΚΕ



Στα προβλήματα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, με αφορμή και την έναρξη της τουριστικής σαιζόν αναφέρεται σε ανακοίνωση της, η τομεακή επιτροπή του ΚΚΕ.

“Με προβλέψεις για νέα ρεκόρ αφίξεων και εσόδων ανοίγει η τουριστική σεζόν στο νησί μας, την ίδια στιγμή που οι υποδομές της Υγείας στη Ρόδο βρίσκονται σε άθλια κατάσταση” αναφέρει και σημειώνει οτι «ενώ το νοσοκομείο Ρόδου είναι γονατισμένο από τις ελλείψεις σε προσωπικό, καλείται να καλύψει και τα βαριά περιστατικά που διακομίζονται από τα διαλυμένα νοσοκομεία της Δωδεκανήσου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Γενικό Νοσοκομείο της Κω που δεν έχει Παθολόγο, την βασικότερη ειδικότητα γιατρού!

Η κυβέρνηση, εν μέσω ακρίβειας και μισθών πείνας, στα προβλήματα αυτά απαντάει με την παραπέρα ιδιωτικοποίηση της υγείας στα “θανατηφόρα πρότυπα” του ΟΣΕ, ενώ ο λαός αναζητά απελπισμένα θεραπεία και πρόληψη σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, αφού οι τιμές στις ιδιωτικές κλινικές είναι απλησίαστες», σημειώνει μεταξύ άλλων η τομεακή επιτροπή νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ.


ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *