ροή ειδήσεων

Τι ζήτησαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη απ’ τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Μιλάει ο πατέρας της


Τους γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία τον Νοέμβριο του 2018 βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο, όπου σπούδαζε Μεσογειακές Σπουδές, επισκέφτηκε xuew (31/03) ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγο του Μαρέβα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στo Διδυμότειχο.


Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, μιλώντας στο enikos.gr, περιγράφει τι συζήτησαν με τον Πρωθυπουργό.

“Ήταν μία προσωπική επίσκεψη του ίδιου και της συζύγου του. Τονίσαμε τα θέματα που αναφέρουμε και στην επιστολή που έχουμε γράψει από τον Ιούλιο, οι οικογένειες θυμάτων εγκληματικών ενεργειών για να συζητήσουμε ουσιαστικά γι’ αυτές τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει. Κάλλιο αργά παρά ποτέ για να γίνει το πρώτο βήμα“, τονίζει ο κ. Τοπαλούδης.

“Δεν περίμενα να είναι τόσο οικείος και τόσο προσιτός. Άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και συγκίνηση θα έλεγα αυτά που του αναφέραμε εγώ και η σύζυγος μου Κούλα, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του”, σχολιάζει μιλώντας στο enikos.gr.

“Μέγιστο πρόβλημα η κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας”

“Το επόμενο βήμα που πρέπει να γίνει είναι μια συνάντηση με τις υπόλοιπες οικογένειες θυμάτων εγκληματικών ενεργειών και να συζητήσουμε αυτά που γράφουμε στην επιστολή. Να κάτσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να δούμε πώς μπορούμε να βάλουμε ένα φρένο στην εγκληματικότητα. Η κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας είναι το μέγιστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η κοινωνία μας. Εμείς, ζητούμε μια κοινωνία με στέρεες βάσεις που να προστατεύει τα παιδιά της και τις επόμενες γενιές από την εγκληματικότητα”, υπογραμμίζει ο κ. Τοπαλούδης.
 

“Αιτούμαστε αυστηροποίηση των ποινών, να μειωθούν τα δικαστήρια για την έκβαση μιας δίκης, γιατί, πρόκειται για τεράστια έξοδα και δεν αντέχουν όλες οι οικογένειες το οικονομικό βάρος. Ζητούμε, επίσης, δωρεάν ψυχιατρική και ψυχολογική υποστήριξη των οικογενειών, καθώς και οικονομική ενίσχυση για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα των δικαστηρίων”, επισημαίνει ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Κλείνοντας, ο κ. Τοπαλούδης αναφέρει ότι χρειάζεται ακόμα μεγάλη προσπάθεια για να εξαλειφθεί το φαινόμενο της εγκληματικότητας.

“Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Όλοι μας πρέπει να είμαστε στις επάλξεις για να φτιάξουμε ένα περιβάλλον καλύτερο για τα παιδιά μας”, καταλήγει ο κ. Τοπαλούδης.

Πηγή: enikos.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/4/23 20:07

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΞΑΝΑΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/4/23 03:45

    Είναι σαν να ζητήσατε από τον λύκο να φυλάξει τα πρόβατα. Αφήστε τον Μητσοτάκη αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος ούτε καν θα ερχόταν. Ότι κάνετε μόνοι σας ή μόνοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *