ροή ειδήσεων

Ρύθμιση οφειλών ζητούν οι Μαρίνες Ρόδου Α.Ε. από τον Δήμο Ρόδου



Αύριο στη διάρκεια συνεδρίασης του Δήμου Ρόδου θα συζητηθεί το αίτημα της εταιρείας “Μαρίνες Ρόδου Α.Ε.” με το οποίο ζητά την ρύθμιση το ποσού 447.000 ευρώ που οφείλει από μισθώματα.


Αναλυτικότερα, η εταιρεία “Μαρίνες Ρόδου Α.Ε.” κατέθεσε αίτηση προκειμένου να ρυθμιστούν οι οφειλές της, πλέον τόκων, εξόδων και λοιπών προσαυξήσεων, ώστε να εξοφληθούν σε 72 μηνιαίες δόσεις, με επιτόκιο που υπολογίζεται με βάση το τελευταίο δημοσιευμένο μέσο ετήσιο επιτόκιο δανείων σε ευρώ χωρίς καθορισμένη διάρκεια αλληλόχρεων λογαριασμών που χορηγούνται από όλα τα πιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα σε μη χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις, όπως αυτό δημοσιεύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος, πλέον μιάμισης εκατοστιαίας μονάδας (1,5%), ετησίως υπολογιζόμενο.


Οι οφειλές αφορούν μίσθωμα χρήσης του τουριστικού λιμένα από 13 Μαρτίου 2022 έως 12 Σεπτεμβρίου 2022 ύψους 223.721,83 ευρώ και από 13 Σεπτεμβρίου 2022 έως 12 Μαρτίου 2022 ύψους 223.721,83 ευρώ.

Το θέμα θα εισηγηθεί ο αντιδήμαρχος επί των οικονομικών Τάσος Σπανός μετά από σχετική γνωμοδότηση του υπεύθυνου ταμείου Μιχάλη Χατζησταμάτη.

 mononews

 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *