ροή ειδήσεων

Ανδρουλάκης από Ρόδο: Το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει η εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός



Ανοίγοντας καταχειροκροτούμενος την ομιλία του, ο κ. Ανδρουλάκης, ευχήθηκε περαστικά στον κ. Χατζηδιάκο και γρήγορη ανάρρωση, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κάλεσε του ψηφοφόρους να ενώσουν τις δυνάμεις τους στις 25 Ιουνίου για μια δυνατή αντιπολίτευση.



“Το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός” τόνισε κατηγορώντας τον κ. Μητσοτάκη για “περιφρόνηση της νοημοσύνης του ελληνικού λαού”. “Θα βάλουμε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι σε όσους νομίζουν ότι θα δεχθούμε αυτά που μας ζητάνε”, είπε, κάνοντας ξεκάθαρο ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά στο ΦΠΑ, λέγοντας πως είναι απαράδεκτη η κατάσταση, που επικρατεί με την αύξηση των τιμών, και την ανισότητα που επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Kλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Ανδρουλάκης είπε πως “το ΠΑΣΟΚ ξέρει καλά ότι οι νίκες κερδίζονται με μάχη καθημερινή. Χωριό-χωριό, πόλη-πόλη, σε κάθε εργασιακό χώρο και γι’ αυτό σας ζητώ τις επόμενες τρεις εβδομάδες να πάρετε στα χέρια σας τον αγώνα της Δημοκρατικής Παράταξης, ώστε 25 Ιουνίου, το ΠΑΣΟΚ να κάνει ένα ακόμα βήμα, για να γίνει πρωταγωνιστής, ο γνήσιος αντίπαλος της ΝΔ” και στην συνέχεια συμπλήρωσε πως “δεσμεύομαι ότι θα ξανακάνουμε ισχυρή τη Δημοκρατική Παράταξη, για να έχουμε μια νέα σελίδα κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνικής αξιοπρέπειας για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες“.

Ρεπορτάζ: Αριστείδης Μιαούλης

ertnews.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/6/23 09:12

    Omgοχι πάλι με εσάς ημαρτον .τη γαμισαμε. Οπαγγαλος θα καίγεται για μια εβδομάδα εάν του άνοιγαν λάκκο θαχρειαζοταν4 φορτηγά χώμα εκσκαφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/23 06:51

    Δηλαδή το ίδο διευθαρμένο κόμμα; Θα ξεχάσουμε ποτέ τις κούτες των παμπερς με τα πεντοχίλιαρα, το "Τσοβόλα δώστα όλα", τα δανεικά για να χτίσει ο Παπανδρέου το σπιτι του, ή τα εκατομμύρια του Τσοχατζόπουλου; Ε όχι δα! Τρελός παπάς σε βάφτισε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *