ροή ειδήσεων

Παλαιό Φάληρο: Αντικατάσταση αντιδημάρχου γιατί δεν πάταγε στο γραφείο του ...Έπαιρνε το μισθό του ως αντιδήμαρχος αλλά δεν πάταγε στο γραφείο…

Δεν το λέμε εμείς, το λέει ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος που έφτασε μάλιστα στο σημείο να βγάλει επίσημη ανακοίνωση – δελτίο Τύπου

Δείτε την ανακοίνωση


Με γνώμονα την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη άσκηση των αρμοδιοτήτων του Δήμου, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Ιωάννης Φωστηρόπουλος αποφασίζει:


1. Την ανάκληση του Αντιδημάρχου κ. Μητρέλλου Δημητρίου, πριν από τη λήξη της θητείας του, εξαιτίας της επαναλαμβανόμενης και μακρόχρονης αδικαιολόγητης απουσίας του από τα όρια της χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου, καθώς και της περιορισμένης παρουσίας του όταν βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου, αν και έμμισθος Αντιδήμαρχος, με συνέπεια την πλημμελή άσκηση των αρμοδιοτήτων του.


2. Αντιδήμαρχος Πόλης ορίζεται η τ. Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ναυτιλίας & Ανάπτυξης Παραλιακού Μετώπου και Δημοτική Σύμβουλος κα Μιχαλοπούλου Μαρία του Πανογιάννη.


3. Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ναυτιλίας & Ανάπτυξης Παραλιακού Μετώπου ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καρκατσέλης Δημήτριος του Ευαγγέλου.

Κατά τα λοιπά διατηρούνται σε ισχύ οι υπ. αριθμ. 608/31-8-2022 & 633/8-9-2022 προηγούμενες αποφάσεις του Δημάρχου.


*Στη φωτογραφία ο ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος

airetos


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *