ροή ειδήσεων

Ρόδος: Αλλοδαπός διέρρηξε κοντέινερ και άρπαξε είδη μεγάλης αξίας

Η διάρρηξη είχε γίνει αντιληπτή μετά από ένα μήνα και ο ιδιοκτήτης του κοντέινερ την κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού

 

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της διάρρηξης που είχε γίνει στις 16 Ιανουαρίου σε ένα κοντέινερ στην Ιαλυσό από το οποίο είχαν κλαπεί ηλεκτρικές συσκευές και εργαλεία συνολικής αξίας 3.000 ευρώ, ωστόσο η λεία της κλοπής δεν έχει εντοπιστεί και οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση.


Η διάρρηξη είχε γίνει αντιληπτή μετά από ένα μήνα και ο ιδιοκτήτης του κοντέινερ την κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού. Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης ήταν ένας 36χρονος Ρώσος, ο οποίος παραβίασε το κοντέινερ που βρισκόταν σε μια αποθήκη και άρπαξε μία τηλεόραση, μία ηλεκτρική κουζίνα, ένα φουρνάκι, ένα αλυσοπρίονο και μία θήκη με εργαλεία. Ο 36χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Ρόδου.

Λεηλάτησε θεματικό πάρκο και αυτοκίνητο
Σε ένα θεματικό πάρκο στη Ρόδο είχε εισβάλει την περασμένη Δευτέρα ένας 23χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε κλέψει διάφορα αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια διέρρηξε και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά δημόσιας περιουσίας που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.


protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *