ροή ειδήσεων

Κως: Πλημμύρισαν το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το ΕΕΕΕΚ μετά τη βροχόπτωση λόγω κακοτεχνιών



Πλημμύρισαν οι χώροι του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κω, παρά το γεγονός ότι η βροχόπτωση είναι ήπιας μορφής, με τα νερά να εισέρχονται στις αίθουσες από την οροφή και με τους γονείς και εκπαιδευτικούς από το πρωί να προσπαθούν να καθαρίσουν τους χώρους προκειμένου οι μαθητές-τριες να είναι ασφαλείς.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, υπάρχει εδώ και τρία χρόνια, και οφείλεται σε ανεπαρκή μόνωση και κακοτεχνίες. Η Σχολική Επιτροπή αντί να φροντίσει άμεσα για την επίλυση του, καλεί τους γονείς να επικοινωνήσουν οι ίδιοι με το συνεργείο μόνωσης προκειμένου να παρέμβει για την αποκατάσταση.


Ίδια εικόνα επικρατεί και στο ΕΕΕΕ (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης) από το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκέμβρη με τα νερά από τον αύλειο χώρο να περνούν στο εσωτερικό των αιθουσών.

Να σημειωθεί ότι η μετακόμιση του ΕΕΕΕΚ στο νέο κτίριο δεν προβλέπεται να γίνει πριν από τα Χριστούγεννα καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο δήμος είναι σε αναμονή σχετικής απόφασης από τη Αποκεντρωμένη διοίκηση για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο νέο σχολικό οίκημα.


ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *