ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ένοχος o 36χρονος ζητούσε «φιξάκι» ηρωίνης ενώ βρισκόταν στο κρατητήριο χρόνος



Ρόδος: Ένοχος με ελαφρυντικό κρίθηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 36χρονος, που ζήτησε από φίλους του να του φέρουν ένα «φιξάκι» ηρωίνης κρυμμένο σε μία βερμούδα, ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια!


Συγκεκριμένα το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας στον 36χρονο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρωτόδικα, στις 4 Μαΐου 2022, ο 36χρονος είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε κάθειρξη 10 ετών και χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Το περιστατικό είχε συμβεί πριν από επτά χρόνια και γι’ αυτό παραπέμφθηκαν σε δίκη ο 36χρονος, μία 32χρονη, μία –τότε – ανήλικη ηλικίας μόλις 17 ετών και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος ωστόσο είχε πεθάνει και έτσι έπαυσε η ποινική δίωξη σε βάρος του.

Το πρωτόδικο δικαστήριο έκρινε αθώα την 32χρονη και επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ στον 36χρονο, με την έφεσή του να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, ποινή που κατάφερε να μειώσει κατά πολύ, χθες στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

eleftherostypos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *