ροή ειδήσεων

Πιθανή προσφυγή στη δικαιοσύνη των επενδυτών για το “σαμποτάζ” στην επένδυση της μαρίνας της Ρόδου



Αποφασισμένοι να εξετάσουν κάθε πιθανή παρανομία και προσφυγή στη δικαισύνη σε ότι αφορά την αρνητική στάση των διαφόρων φορέων που πλήττει την επένδυση για τη νέα μαρίνα Ρόδου ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ φαίνονται να είναι οι επενδυτές και τα στελέχη της εταιρείας.

Αυτό φάνηκε στη σημερινή εκπομπή της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ με το Λοΐζο Λοΐζο όπου συμμετείχε, μεταξύ των άλλων, ο οικολόγος Δημήτρης Γρηγοριάδης, πρόεδρος του συλλόγου περιβάλλοντος Ρόδου που προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της επένδυσης.

Μετά τα όσα ανέφερε ο κ. Γρηγοριάδης παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΜΑΡΙΝΑ ΑΕ κ. Θωμάς Τριανταφύλλου, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλες τις πτυχές και τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί εδώ και αρκετά χρόνια προκειμένου να πραγματοποιηθεί μία πολύ σοβαρή επένδυση για το νησί της Ρόδου.
Η έλλειψη όμως “σταθερότητας”, όπως ανέφερε ο κ. Τριανταφύλλου, και η συμπεριφορά της δημοτικής αρχής, παρά τις αλλεπάλληλες αποφάσεις του Δ.Σ. κατά το παρελθόν αλλά και η προσφυγή στο ΣτΕ από τον Σύλλογο Περιβάλλοντος, οδήγησε σε ναυάγιο την επένδυση.

Αμέσως μετά έγινε εκ νέου παρέμβαση από τον κ. Γρηγοριάδη προκειμένου να ανασκευάσει ή για άλλο λόγο τα όσα ακούστηκαν αλλά και για να μη χρεωθεί τη λαϊκή κατακραυγή από το ναυάγιο της επένδυσης, σημειώνοντας ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Θωμά Τριανταφύλλου που θα βρίσκεται στη Ρόδο.
Αίσθηση προκάλεσαν και τα μηνύματα των δημοτών που επιθυμούν επιτέλους να γίνει η επένδυση στο νησί.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η άμεση αντίδραση του δικηγόρου της εταιρείας ο οποίος με το τελείωμα της εκπομπής έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στο κανάλι και ζήτησε το οπτικό ακουστικό υλικό της εκπομπής έχοντας έννομο συμφέρον και με ό,τι συνεπάγεται αυτό σχετικά με αυτούς που βάζουν εμπόδιο στο να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο τεράστιο έργο!


Αξιότιμοι κκ

Υπό την ιδιότητα του πληρεξουσίου δικηγόρου της εταιρίας ΜΑΡΙΝΕΣ ΡΟΔΟΥ ΑΕ, η οποία οποία δυνάμει μακροχρόνιας έννομης σχέσης διαχειρίζεται και εκμεταλλεύεται τη Νέα Μαρίνας Ρόδου, με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαώματός μας, σας καλούμε όπως ευθύς με την παραλαβή της παρούσης μας χορηγήσετε ηλεκτρονικό αντίγραφο σημερινής τηλεοπτικής εκπομπής του σταθμού σας στην οποία το θέμα συζήτησης μεταξύ των συμμετεχόντων στην εκπομπή αφορούσε την Νέα Μαρίνα Ρόδου και τα έργα λειτουργίας και ανάπτυξης αυτής. Σκοπός της παρούσης αίτησής μας, για την οποία έχουμε πρόδηλο και άμεσο έννομο συμφέρον είναι μεταξύ άλλων και η αξιολόγηση των αναφορών και του περιεχομένου τους σε σχέση με την εταιρία μας για την προστασία των νομίμων δικαιωμάτων μας από προσβολές τρίτων.

Παρακαλούμε θερμώς για την συνεργασίας σας.

Η παρούσα αίτηση κοινοποιείται στον Διευθ. Σύμβουλο της εταιρείας ΜΑΡΙΝΕΣ ΡΟΔΟΥ ΑΕ.

Με εκτίμηση

 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/3/24 11:25

    ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ..ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε μαζί μας

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *