ροή ειδήσεων

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο ακριτικό Καστελόριζο – Εμπειρία ζωής για τους 53 μαθητές του νησιού


 

H άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας έστειλε μηνύματα ειρήνης, φιλίας και αλληλεγγύης, από το ακριτικό Καστελόριζο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους 53 μαθητές του νησιού.Με αφορμή την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καστελόριζο, στις 17 και 18 Απριλίου, μετά από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Παππά, πραγματοποιήθηκε παράλληλα εκπαίδευση στα σχολεία του νησιού για τις αξίες του Ολυμπισμού και τα αθλητικά ιδεώδη, καθώς και γνωριμία με τον κόσμο του υγρού στίβου από την αργυρή Ολυμπιονίκη Υδατοσφαίρισης Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Ελληνάκη Γεωργία.
Η εν λόγω δράση, όπως αναφέρει το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαθαίνω να παίζω – Μαθαίνω να ζω», από το Γραφείο Αθλητισμού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. του Υ.ΝΑ.Ν.Π. σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Οι 53 μαθητές του νησιού ξετρελάθηκαν με την εμπειρία αυτή αποδεικνύοντας ότι η «καρδιά» του Ολυμπισμού και του ελληνικού ιδεώδες χτυπά στο ακριτικό Καστελόριζο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *