ροή ειδήσεων

Εξιχνιάστηκαν δυο κλοπές σε κοσμηματοπωλεία στη Ρόδο

 

Δυο κλοπές που είχαν γίνει την ίδια ημέρα, το περασμένο Σάββατο, σε διαφορετικά κοσμηματοπωλεία στην πόλη της Ρόδου και από δυο διαφορετικούς Έλληνες δράστες, μια γυναίκα και έναν άνδρα, εξιχνιάστηκαν την Πέμπτη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας του νησιού.

Στην πρώτη περίπτωση, ταυτοποιήθηκε μια 52χρονη που μπήκε στο κοσμηματοπωλείο και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να της δείξει διάφορα είδη, αλλά χωρίς να την αντιληφθεί τσέπωσε ένα χρυσό δακτυλίδι αξίας 700 ευρώ! Ο κοσμηματοπώλης διαπίστωσε την κλοπή όταν έφυγε η "πελάτισσα" και την κατήγγειλε. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, διαπιστώθηκαν τα στοιχεία της 52χρονης, η οποία δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Παριστάνοντας τον πελάτη είχε μπει το ίδιο πρωί σε ένα χρυσοχοείο στη Ρόδο και ένας 61χρονος Έλληνας, ο οποίος κατάφερε να αρπάξει διάφορα τιμαλφή και να φύγει χωρίς να τον αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης. Και αυτή η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος του 61χρονου σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *