ροή ειδήσεων

Eurowings: Νέες συνδέσεις με Ρόδο, Κω και Κάρπαθο το καλοκαίρι του 2024



Eπτά νέα δρομολόγια προς Ελλάδα περιλαμβάνει το θερινό πρόγραμμα πτήσεων της Eurowings για το 2024.

Ειδικότερα, περιλαμβάνεται η νέα σύνδεση Βερολίνο – Κέρκυρα, η οποία θα πραγματοποιείται από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 26 Οκτωβρίου με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα και αεροσκάφος A320.

Νέα προσθήκη αποτελεί και το δρομολόγιο Ντόρτμουντ – Χανιά, που ξεκινά στις 10 Μαΐου με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα και αεροσκάφος A320, και από τις 30 Απριλίου νέες συνδέσεις προσφέρονται με Ηράκλειο από τη Νυρεμβέργη, 2 φορές την εβδομάδα, με αεροσκάφος A320, και τρεις φορές την εβδομάδα από τις 19 Μαΐου. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο επανέρχεται από τον Οκτώβριο του 2019.

Επιπλέον, η Eurowings προσφέρει τη νέα σύνδεση Αμβούργο – Ζάκυνθος με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα με εκκίνηση στις 5 Μαΐου, και με αεροσκάφος A319, καθώς και την Ίνσπουργκ – Κάρπαθος από τις 21 Μαΐου έως την 1η Οκτωβρίου, 1 φορά την εβδομάδα, με αεροσκάφος A319.

Από τη Νυρεμβέργη νέες συνδέσεις, με αεροσκάφος A320, θα προσφέρονται με Κω (από τις 15 Μαΐου, 2 φορές την εβδομάδα) και με Ρόδο (από 29 Απριλίου, 2 φορές την εβδομάδα).

tornosnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *