ροή ειδήσεων

4 νεαροί παραλάμβαναν δέματα με κάνναβη και την διακινούσαν στην Κω



Σε βάρος των τεσσάρων νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω


Τέσσερις νεαροί Έλληνες ηλικίας 17, 20, 23 και 23 χρόνων παραλάμβαναν μέσω δεμάτων στην Κω ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που διακινούσαν σε χρήστες του νησιού. Οι διακινητές συνελήφθησαν την Πέμπτη, μετά την τελευταία παραλαβή.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κω δέχθηκαν πληροφορίες από τους συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Αττικής για τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η αποστολή των ναρκωτικών στην Κω και, έπειτα από έρευνα, εντόπισαν τον 17χρονο που μόλις είχε παραλάβει ένα δέμα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 508 γραμμαρίων, το οποίο κατασχέθηκε. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εντοπίστηκαν και δυο από τους συνεργούς του που επίσης συνελήφθησαν και αναζητείται ακόμη ένας 23χρονος.

Σε βάρος των τεσσάρων νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, όπως και η μητέρα του 17χρονου που συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *