ροή ειδήσεων

Τριτοκοσμική η εικόνα στο χώρο Σένγκεν στο λιμάνι της Κω. Προσβάλλει και δυσφημεί το νησί


 
Εγκαίρως ,πριν ακόμα ξεκινήσει η τουριστική περίοδος, είχαμε προειδοποιήσει για την ανάγκη να βελτιωθούν οι υποδομές , η εικόνα αλλά και η εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας στο χώρο Σένγκεν στο λιμάνι της Κω.

Οι επιβάτες μένουν στον ήλιο για ώρες, σκέπαστρα και σκίαστρα δεν υπάρχουν παρά μόνο δύο μικρές ομπρέλες. Προφανώς όλα αυτά φαίνονται ‘’βουνό’’ στη δημοτική αρχή.

Όπως ‘’βουνό’’ τους φαίνεται και μια απλή κίνηση: να μοιράσουν μπουκάλια με νερό στους τουρίστες, ευτυχώς που αυτό το έχουν αναλάβει οι ναυτικοί πράκτορες.

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η δημοτική αρχή και δεν έκανε:

1ον) Να εγκαταστήσει νέα κιόσκια για να μπορούν να υπάρχουν περισσότεροι αστυνομικοί και να εκδίδονται ταχύτερα οι βίζες και κυρίως να εκδίδονται περισσότερες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο δύο θέσεις για την έκδοση βίζας

2ον) Να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή στεγάστρου για να μην μένουν στον ήλιο οι τουρίστες. Μόλις την περασμένη Παρασκευή και μέσα στον Ιούνιο το Λιμενικό Ταμείο ενέκρινε τους όρους του διαγωνισμού για το στέγαστρο.

3ον) Να έχουν γίνει οι απαραίτητες υποδομές που σχετίζονται με το ρεύμα και να μπορούν να λειτουργούν συστήματα και να εξυπηρετείται περισσότερος κόσμος.

Έκανε βεβαίως και κάτι η Δημοτική Αρχή: ανακοίνωσε αύξηση από 0,5 σε 5 ευρώ του ανταποδοτικού τέλους, που πληρώνουν οι τουρίστες , προφανώς για τις τριτοκοσμικές εικόνες που κυριαρχούν στο λιμάνι.

Τα συμπεράσματα ανήκουν στους πολίτες.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *