ροή ειδήσεων

Τσαντίρ Μαχαλάς η Αγάθη. Ντροπιαστικές εικόνες για τους τουρίστες μας.



Αυτά που συμβαίνουν στην παραλία Αγάθη στο νησί της Ρόδου δεν έχουν προηγούμενο. Τέτοιο εξευτελισμό η Ρόδος δεν γνώρισε ποτέ. Αγανακτισμένοι οι πολίτες και οι τουρίστες έστησαν νέο τσαντίρ Μαχαλά στην παραλία προκειμένου να προστατευτούν από τον ήλιο. Ελπίζω ότι η κ. Μενδώνη θα είναι πολύ χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη στο νησί. Οι εικόνες ντροπιαστικές.

Εσείς κ. Δήμαρχε πρέπει να είστε πολύ περήφανος για όσα βλέπουνε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Να θυμηθείτε στο δημοτικό συμβούλιο να αυτοθαυμάσετε τον εαυτό σας. Έλεγε ο Λάκης Λαζόπουλος πριν χρόνια στην Έφη Σαρρή. Μουτζώστε με, μουτζώστε με και δύο χαστούκια δώστε με.

Όσο για την παραλία που διαχειρίζονταν οι επιχειρηματίες της περιοχής, έστω και παράνομα αυτό το ξεφτιλίκι δεν το είδαμε ποτέ. Γιατί ο τουρίστας θέλει να πάει στη παραλία και να ξεκουραστεί. Να έχει τον καφέ, το ποτό και το φαγητό του.Ακόμα και αν το ακριβοπλήρωνε ήταν επιλογή του. Απολάμβανε την καλή μουσική, την άψογη εξυπηρέτηση, το σωστό service και άφηνε τα χρήματα του στην τοπική κοινωνία.

Και οι επιχειρηματίες νοικοκυραίοι. Φρόντιζαν την περιοχή.

Σήμερα οι τουρίστες στήνουν παράγκες για να προστατευτούν από τον ήλιο. Εκεί τους φτάσαμε.

Ο κ. Γρύλλης σήμερα θα πρέπει να είναι πολύ περήφανος για όσα κατάφερε. Πρέπει η Ρόδος να του ρίξει πέντε φάσκελα και να τον στείλει από εκεί που ήρθε. Όλα αυτά είναι έργα των ομπρελάδων. Γιατί φέρανε την παρακμή στο νησί για να εκδικηθούν τους επιχειρηματίες.

Για όλους εσάς που πιστεύετε ότι τα λεφτά θα συνεχίσουν να μένουν στο νησί κάπου έχετε κάνει λάθος. Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, του χρόνου θα ψάχνουν τουρίστες με το τουφέκι.

Απολαύστε λοιπόν τον νεάντερταλ τσαντίρ μαχαλά της Αγάθης και τα ξαναλέμε.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/6/24 06:31

    Αφού η ίδιοι οι τουρίστες τα έκαναν. Να πάω ο δήμος και τα τά μαζέψει καινά τα πετάξει. Γιατί δεν τα πήρε από εκεί ο ίδιος ο παράνομος καταπατητής ιδιοκτήτης? Τι περιμένει? Να τα ξανά βάλει θέλει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/24 06:41

    Βέβαια, προτιμάμε το παράνομο το αυθαίρετο και χωρίς άδεια μιας και οι τουρίστες που επισκέπτονται την παραλία είναι είδος άβουλο και προς εκμετάλλευση, μιας που δεν θα τους ξαναδούμε .
    Οποιαδήποτε κατασκευή σε παραλία είναι παράνομη και πρέπει να απομακρύνεται από τις υπηρεσίες του δήμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/6/24 09:31

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ. ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΖΗΤΩΩΩΩ ΠΑΩ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/6/24 09:35

    ΡΟΔΙΤΕΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/6/24 09:59

    Πονηρούληδες, θέλετε να μας πείσετε ότι η κατάσταση ήταν καλύτερη όταν ο παράνομος μαφιόζος είχε καταπατήσει ολόκληρη την παραλία; Ε, δεν είμαστε τόσο χάπατα! Πρώτα είχαν πετάξει σκουπίδια σε όλη την παραλία για να δείξουν και καλά ότι πριν με τις παράνομες ομπρέλες η παραλία ήταν καθαρή. Αλλά το έκαναν τόσο άτσαλα που και ο πιο αφελής τους κατάλαβε. Όσο για τις σανίδες που έμειναν στην παραλία, θα έπρεπε ο καταπατητής να τις μαζέψει γιατί είναι δικές του. Εφόσον δεν το κάνει ας πάει ένα συνεργείο του δήμου να καθαρίσει και το πρόβλημα λύθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/6/24 12:50

    Ενας τσαντιρ-μαχαλάς είναι όλη η Ελλάδα και η Ρόδος χωρίς εξαίρεση, μην στεναχωριέστε, όλοι οι υπεύθυνοι δήμαρχοι, νομάρχες και λοιπές υπηρεσίες τον ίδιο τσαντίρ-ωχαδερφισμό έχουν. Εχει γεμίσει το νησί με παράνομεσ μόνιμες κατασκευές και καμιά υπηρεσία δεν κάνει τίποτα. Μετά μου λες για κάτι παραγκο-κατασκευές στις παραλίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/6/24 15:01

    Ρε ελληναρες που το ένα σας ξινίζει το άλλο σας βρωμάει, εσείς δεν είσαστε που παλευατε να φύγουν όλα τα παράνομα καφέ και ξαπλώστρεςαπο τις παραλίες? Τώρα παραπονιέστε που είναι άδεια η παραλία και δεν έχει να κάτσει ο τουρίστας? Χαχαχα. Δεν ξέρετε τι θέλετε πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/6/24 15:45

    ΟΤΑΝ ΞΕΒΡΟΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΧΗΡΙΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .. ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΝΑ ΠΙΓΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ...Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΧΡΗΣΤΕ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ..Ο ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΛΙΔΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ Η ΞΑΠΛΟΣΤΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ,,,ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΕΤΣΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΟΥ ΒΛΗΜΑ Ε ΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/6/24 15:51

    ITS VERY NICE NOW AND ITS OPEN FOR ALL AND FREEEEE!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/6/24 16:01

    επιτελούς ελευθερώθηκε η παραλία ,τόσα χρόνια μόνο ξύλο δεν έριχναν εκεί, δεν μπορούσες να πας αν δεν πλήρωνες ξαπλώστρα..Φυσικά με τις πλάτες του λιμεναρχείου που παρά τις καταγγελίες δεν ερχόταν ποτέ! Ο κόσμος πάει στην παραλία αυτή όχι για τις παράνομες καντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/6/24 16:11

    ο κοσμος παει εκει για το τοπιο και τη χρυση αμμω δεν εφεραν οι καντινες τον κοσμο ουτε οι ξαπλωστρες, ο κοσμος ητα εκει δεκαετιες πριν και θα ειναι ...
    συγονταρεται τα παρανομα αντι να επικρυνεται τον μαφιοζο αλητη που αφησαι τα αποβλητα των αφθερεσιων εκει, ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !!!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΗΣΜΟ???
    Ενα μπραβο στους ανθρωπους αυτους που αγωνιστικαν για να ελευθερωθει ο χωρος απο τους παρανομους εκμεταλευτες ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/6/24 17:53

    ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/6/24 07:18

    ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΚΟΛΙΑΔΗΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ . ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/6/24 09:09

    ΠΡΩΤΑ ΜΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙ Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/6/24 10:33

    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΝΝΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΛΠ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ.ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,ΛΟΓΟ , ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 25 ΛΕΞΕΩΝ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ; ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΩΣ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *