ροή ειδήσεων

Συλλήψεις από αστυνομικές δυνάμεις σε Ρόδο και Κω για διάφορα αδικήματα



Χθες το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 57χρονος ημεδαπός ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία προέβη σε ασελγείς ενέργειες σε βάρος 30χρονης αλλοδαπής. Εξάλλου, τις πρώτες πρωινές σήμερα ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 21χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης, συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου και Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας από 45 έως 71 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.



Ακόμα, συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 58χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και απασχολούσε έναν 33χρονο αλλοδαπό χωρίς πιστοποιητικό υγείας.
Συλλήψεις αλλοδαπών στην Κω

Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία είχαμε στην Κω. Χθες το μεσημέρι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, δύο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 53 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία και το Βέλγιο. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Επίσης, χθες το απόγευμα συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην Κω, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αθανασίου


ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *