ροή ειδήσεων

ΔΕΥΑΡ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

 



H ΔΕΥΑ Ρόδου στα πλαίσια εκσυγχρονισμού των δικτύων ύδρευσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, προχωρά εντός των προσεχών ημερών στην αντικατάσταση έξι χιλιάδων πεντακοσίων (6.500) συμβατικώνυδρομέτρων με ψηφιακά υδρόμετρα που διαθέτουνενσωματωμένη διάταξη μετάδοσης δεδομένων.
Ηαντικατάσταση των υδρομέτρων θα πραγματοποιηθεί χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους πολίτες. Η όλη διαδικασία θα καλυφθεί από τη ΔΕΥΑΡ, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι κάτοικοι της περιοχής δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα επιπλέον κόστος.

Η έναρξη των εργασιών θα ξεκινήσει από την περιοχή της οδού Π. Μελά, αύριο Τρίτη 16 Ιουλίου 2024.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των σχετικών εργασιών αντικατάστασης των υδρομέτρων κάθε οικοδομής θα χρειαστεί να γίνουν διακοπές υδροδότησης διάρκειας λίγων λεπτών έως μίας ώρας το μέγιστο.
Την εργασία αντικατάστασης θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου, η Ανάδοχος εταιρεία και οι τεχνικοί της υπηρεσίας ύδρευσης της ΔΕΥΑΡ. Οι τεχνικοί είναι εξειδικευμένοι και θα διασφαλίσουν την ομαλή και γρήγορη εγκατάσταση των νέων υδρομέτρων, ελαχιστοποιώντας την όποια αναστάτωση για τους πολίτες.

Τα οφέλη των νέων ηλεκτρονικών υδρομέτρων:
Ακρίβεια στις μετρήσεις: Τα ηλεκτρονικά υδρόμετρα παρέχουν ακριβέστερες και πιο αξιόπιστες μετρήσεις της κατανάλωσης νερού.
Αυτόματη καταγραφή δεδομένων: Δυνατότητα απομακρυσμένης ανάγνωσης και καταγραφής των δεδομένων, μειώνοντας την ανάγκη για φυσική παρουσία.
Άμεση ανίχνευση διαρροών: Τα ηλεκτρονικά υδρόμετρα μπορούν να ανιχνεύσουν διαρροές στο δίκτυο πιο γρήγορα, βοηθώντας στην αποφυγή απώλειας νερού και στη μείωση του κόστους.
Ευκολία στη διαχείριση: Οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθούν την κατανάλωσή τους μέσω ειδικής εφαρμογής, επιτρέποντάς τους να διαχειρίζονται καλύτερα τους πόρους τους και να μειώνουν τη σπατάλη.

Η ΔΕΥΑΡ δεσμεύεται να συνεχίσει να βελτιώνει τις υπηρεσίες της, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που προάγουν την αποδοτικότητα και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ΔΕΥΑΡ στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών 2241045368, 2241045300.
 

 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/7/24 18:03

    ΜΕΛΈΤΗ ΕΠΙΠΤΏΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΥΝΟΒΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΤΩΝ ΚΑΝΑΤΕ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ..
    ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΟΠΩΝ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΤΕ?
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΤΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΕΣ ΔΥΣΒΑΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ ΑΚΤΥΝΟΒΟΛΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ ΕΠΙΠΤΟΣΕΙΣ...
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΒΑΖΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/7/24 17:41

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΟΛΟΠΡΑΜΑ . ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΑΠΟ ΜΑΓΚΑ ΥΔΡΑΒΛΙΚΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ .ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥ ΘΑΜΕΝΑ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΣΑΧΠΙΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/7/24 19:54

    ΜΗΖΑ ΒΡΟΜΑΕΙ, ΤΑ ΠΟΥΛΑΝ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 28 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΝΕΖΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Η ΔΕΥΑΡ ΚΑΙ ΤΙ ΜΗΖΑ ΠΑΙΖΕΙ,,,
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΑΝΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ ,
    ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *