ροή ειδήσεων

Σκληρή κριτική στον Υπουργό Υγείας ασκούν οι Ενώσεις γιατρών και εργαζομένων της Λέρου

Τον κατηγορούν ότι ανερυθρίαστα επιχειρεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα



Σκληρή κριτική στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Λέρου, ασκούν οι Ενώσεις Ιατρών και Εργαζομένων του Κρατικού Θεραπευτηρίου του νησιού.

Αναφέρουν ότι ο υπουργός «επιχείρησε ανερυθρίαστα να αντιστρέψει κατά την προσφιλή του τακτική την πραγματικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» και καταγράφουν τι ξέχασε να αναρτήσει σε αυτά.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά “«Ξέχασε να «ποστάρει» ότι την ώρα επίσκεψης υπήρχαν τέσσερις τραυματισμένοι συνάνθρωποι μας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών που χρειάζονταν Ορθοπαιδικό, που δεν υπήρχε. Οι δυο από αυτούς διακομίσθηκαν σε άλλο νοσοκομείο. Ξέχασε να «ποστάρει» ο Υπουργός ότι την ημέρα της επίσκεψης του, δεν υπήρχε χειρουργός στο νοσοκομείο».

Οι Ενώσεις Ιατρών και Εργαζομένων επισημαίνουν δε, ότι «παρά την προσπάθεια μαγειρέματος των στοιχείων, το Νοσοκομείο λειτουργεί με το 30% του ιατρικού προσωπικού και το 60% του νοσηλευτικού και άλλου προσωπικού που προβλέπεται από το οργανόγραμμα της μονάδας υγείας» και διαμηνύουν ότι είναι αποφασισμένοι να δυναμώσουν τον αγώνα τους για σύγχρονες δωρεάν για όλους αποκλειστικά δημόσιες παροχές υγείας.

Αναφέρουν τέλος, ότι «η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των Σωματείων και οι διαμαρτυρίες που ακούστηκαν, καταγράφουν και εκφράζουν την επικίνδυνη πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση στον χώρο της Υγείας».


ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *