ροή ειδήσεων

Την οδήγησε σε απόμερη παραλία και την βίασε – Φρίκη για την 18χρονη τουρίστρια στη Ρόδο



Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στην Κω

Προσφέρθηκε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο ξενοδοχείο της στη Ρόδο μια 18χρονη μεθυσμένη Ολλανδή τουρίστρια ένας 34χρονος Σύρος, αλλά την οδήγησε σε μια απόμερη παραλία όπου τη βίασε, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η νεαρή κοπέλα, που θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, είπε στους αστυνομικούς αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου ότι βρισκόταν υπό την επήρεια του αλκοόλ και δεν μπορούσε να προβάλει αντίσταση στον 34χρονο, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ρόδου την κατηγορία του βιασμού.

Παρόμοιο περιστατικό βιασμού στην Κω

Με τον ίδιο τρόπο κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 25χρονo Παλαιστίνιο στην Κω, μια 19χρονη τουρίστρια από τη Δανία στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η αλλοδαπή, η οποία κατέθεσε ότι τραυματίστηκε στα γεννητικά της όργανα και υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, υποστηρίζει ότι ο δράστης την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή με τη χρήση βίας εκμεταλλευόμενος ότι ήταν μεθυσμένη και αργότερα της έστειλε μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το οποίο της έγραφε να είναι καλά και να προσέχει τον εαυτό της.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *